Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Farklı Heyecanlar Yaşamak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 40%

Son zamanlarda kişisel hayatınızda bazı değişiklikler yaşıyorsunuz. Bu değişimler sizi sersemletiyor ya da kafanızı karıştırıyor olabilir! Endişelenmeyin, bu sadece sizde olan bir durum değil! Gezegensel enerjiler, şu anda herkes için ilişkilerinde zorluklar yaratıyor. Bugün sevdiklerinizle açık ve sevgi dolu bir şekilde iletişim kurmaya odaklanmalısınız. Bu şekilde yanlış anlamaları ve kalp kırmaları engelleyebilirsiniz.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

İyi bir ruh halindesin. Başından geçen deneyimleri daha olumlu değerlendiriyorsun. Zorlukları gelişmek adına bir fırsat olarak görüyorsun. Hatta bir miktar felsefi hissedeceksin ve yaşadıkların altında daha geniş çaplı sebepler arayacaksın. Gün içerisinde, yükseltici bir spiritüel enerji ruh halini güzelleştirecek, seni başkalarına karşı çekici kılacak.Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken, işleri çok ciddiye almamak. Bir kararı ne kadar çok incelerseniz, karar vermekte o kadar çok zorlanacağınızı göreceksiniz. Siz orada oturmuş gerçekleri tartışırken, elinizdeki fırsat çoktan kaçıp gitmiş olabilir. Bu yüzden spontane yaşayın. Daha önce hiç denemediğiniz bir şeyleri deneyin. Deneyimlerinizi, sıkılmaya yer bırakmayacak şekilde çeşitlendirmenizde fayda var. Zira çeşitlilik hayatın tuzu biberi!

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tavsiye veya ağlamak için bir omuz arayan arkadaşlar bugün bol olabilir. Onlara ihtiyaç duydukları desteği ve bakımı verecek en iyi insanlardan birisiniz. Ancak enerjinizi orantılı kullanmaya gayret edin gün sonunda kendinize kalacaksınız.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yerinde duramadığın bir gündesin. Daha önce bulunmadığın bir yere gitmek için plan yapabilirsin. Bugün birçok arkadaşınla maddi konular hakkında karşı karşıya gelebilirsin. Ailenden bugünlerde ikileme düşeceğin konular hakkında yardım alabilirsin. Arkadaşların ile yeni fikirler hakkında beyin fırtınası yapabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, yapacağın yatırım hakkında garantici davranman gerekebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilin ile beraber korku filmi izlemek için güzel bir gün olabilir.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara karşı dikkat edilmesi gereken önemli bir gün. Özellikle bugün ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalardan dolayı bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. İşin aslını anlamadan konuşmamanız sizin yararınıza olacaktır. Bugün iyi bir dinleyici olmayı unutmayın.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru zihniniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilmesi için ödün vermeniz gereken bir gündesiniz. Partneriniz özür bekleyebilir. Önemli olan sevginizi göstermek olacak.

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun gezegeni Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ikili iletişim ve diyalogların artacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Eşinizle, sevgilinizle ve ortağınızla daha sık görüşebilir, onu anlamaya, onun aklıyla düşünüp hareket etmeye daha çok ilgi duyabilirsiniz. Birlikte yapacağınız seyahatler gündeme gelebilir.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızdan biri yeni bir işe atılıyor ve sizin desteğinize ihtiyacı var. Yaptığısize göre değil ancak yine de ona saygı göstermelisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın aslında hiç fark etmediğiniz ölçüde maddi ve manevi zenginliklerle donatılmış olduğunu görebileceğiniz, farklı deneyimler yaşamaya hazır olun. Ailenizin yaşantınızda daha önemli olacağı bir devreye giriyorsunuz. Düşük bir motivasyonla güne başlamış olmanız, işlerinizin zamanında bitmesini engelleyebilir. Yakın gördüğünüzarkadaşlarınızın desteğini almamanız için hiç bir neden yok. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir, uzak durun yine sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda artan ihtiyaçlarınız sizi yeni formüller düşünmeye zorlayabilir. Sağlıkla ilgili problemler söz konusu olabilecekken, yine sağlıklı ilgili mucizevi çözümler asılan suratlarınızı hızla güldürecektir. Yakın çevrenizden büyük destek göreceksiniz. Yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak;ve sosyal yaşamında aktif olacağın bir gün seni bekliyor. İş birliği yaptığın kişiler yüzünden ertelemeler yaşasan bile hemen bir destek ekip bulabilecek, çalışma ortamında başarılı fikirler üretebileceksin. Kariyerinle ilgili projeleri hayata geçirmek için uzmanlardan faydalanabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 25' 05" R
Ay
İkizler
22° 48' 46" R
Merkür
Koç
24° 14' 36"
Venüs
Boğa
13° 42' 04"
Mars
Koç
07° 39' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 38"
Satürn
Balık
17° 25' 27"
Uranüs
Boğa
22° 56' 32"
Neptün
Balık
29° 12' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 31"
Lilith
Başak
24° 28' 53"
True Node
Koç
15° 09' 09"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>