Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yanlış Anlaşılmalar Artabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda ilginç bir dönüm noktası yaşadığınızı görebilirsiniz. Sevgilinizle son zamanlarda uyumsuz olabilirsiniz. İkinizde kendi işlerinize odaklanıp birbirinizle yakınlaşmayı unuttunuz. Bugün, ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacak bir mesaj alabilirsiniz. Biraz ekstra odaklanma ve sevgi dolu bir iletişim ile tekrar her şeyi yoluna sokabilirsiniz.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Bugün ruhunun yin ve yang kısımlarıyla alakalı olarak hassas bir denge söz konusu. Muhtemelen bir yanın daha fazlasını isterken, öbür yanın enerjinini büyük kısmını başkalarına yansıtman konusunda seni dürtüyor. Kendini her şeyi içine çekebilecek bir prizma gibi düşün, senle uyuşmayan şeyleri filtreden geçirip dışarı atıyor ve böylece bu attıkları parlak bir gökkuşağına dönüşüyor.Bugün yapmanız gereken, işleri çok ciddiye almamak. Bir kararı ne kadar çok incelerseniz, karar vermekte o kadar çok zorlanacağınızı göreceksiniz. Siz orada oturmuş gerçekleri tartışırken, elinizdeki fırsat çoktan kaçıp gitmiş olabilir. Bu yüzden spontane yaşayın. Daha önce hiç denemediğiniz bir şeyleri deneyin. Deneyimlerinizi, sıkılmaya yer bırakmayacak şekilde çeşitlendirmenizde fayda var. Zira çeşitlilik hayatın tuzu biberi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en kıymetli kişiler bir teşekkür edin. Kelimelerin olayların özüne kolayca inebildiğini fark edeceksiniz. Güçlü duygularınızı dizginleyin ve onları girişimleriniz için itici güç olarak kullanın. Bugün aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli şey, gittiğiniz yolda size yardım eli uzatan kişiler. Herkes hassa ve sevgi doludur o yüzden siz de onlara karşı öyle olun. Çevrenizdeki tüm herkesle eğlenceye doyun.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmeyin. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. Mesleğinizde yapmak istediğiniz bir atılım, bir yenilik var. Yapmayı planladığınız bir deneme, belki de, sandığınızdan da az risk taşıyor. Ama yine de göze almaya değer. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gerçekleşen olayları ve konuşmaları bugün çok farklı anlayabilir ve değerlendirebilirsin. İş yerindeki kişiler ile aranda yerli yersiz gerginlikler meydana gelebilir. Söylenenleri düşünmeden cevap vermenin ceremesini bugün çekebilirsin. Daha sakin olmakta fayda var. Özel eşyalarına ve önemli dosyalarına bugün daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Ailenle aranda yanlış anlaşılmalardan ötürü sürtüşmeler olabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle konuşmalarınızda onun tarafından yanlış anlaşılabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde yalan haberlere ve gerçek dışı olaylara dikkat etmelisiniz. Bugün sizi geçmişte üzen dost gibi görünen kişileri aklınıza getirebilirsiniz. Bunları tekrar hatırlayarak kendinizi üzmeyin.         

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek isteği içinde olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz imkânlar olabilir. Yolculuklarınızı planlayabilirsiniz fakat karar vermek için uygun bir gün olmayabilir. Ruhsal olarak sakin bir geçirebilirsiniz. İşleriniz de yavaşlama söz konusu olabilir, akışta kalmakta fayda var.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerlikle alakalı her konuda başarılı olabilirsiniz. İş ya da aşk partnerliği herhangi bir niyetiniz olsun ikili sürdürülecek konularda başarı hissedeceksiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir kitabı ya da yazıyı okurken odaklanamadığınızı aynı satırı defalarca kez okuduğunuzu fark edebilirsiniz. Zihniniz neyle meşgul? Neden konsantre olamıyorsunuz? Önce kafanızı karıştıran durumları çözmelisiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacağı öğlen saatleri itibariyle kariyerinizle ilgili meseleler ön plana çıkacaktır. Gündüz saatlerinde yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir.İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın Koç burcunda seyahat etmekte olan Şiron ile arasındaki destekleyici açıyı finansal destek bulmak için değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Balık burcundaki seyahati ile ilişkilerinizde iletişim meselesi önem kazanacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili birçok beklenmedik şart oluşabilir ve kendinizi, haftanın ilk günlerinde yoğun bir koşuşturmaca içerisinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan, özel hayatınızla ilgili bazı konular aklınızı meşgul edip durduğundan hiçbir şeyi tam olarak yapamayabilir, işlerin birikmesine de neden olabilirsiniz. SEVGİ ilişkinizle ilgili bazı dengesizlikler, sürekli kafanızın içinde dönüyor olabilir. Bu ilişkinin, zorlama veya baskı ile yürüdüğü bir dönemden geçiyor olması veya maddi konuların ilişkiye gerginlik şeklinde yansıması mümkündür. Sorun her ne olursa olsun, çözüm, sert tepkiler, kavga veya misilleme yollarıyla gelmeyecektir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde birden fazla fırsat yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Fırsatlarınız çoğalacaktır. Genel manada güzel bir dönemden geçiyorsunuz. Ani değişimler söz konusu olabilir ancak birçoğu hoşunuza gidecek ve kişisel menfaatinize olacaktır. Günlük hayatınız farklılaşabilir. Geleceği hayal etmekten çekinmeyin. Özellikle hayatınıza giren yeni ve sizi heyecanlandıran insanlarla ilgili.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; günün ilk yarısı sosyal medya da aktif olabilir, eksik kalan yazışmalarını tamamlayabilirsin. Öğleden sonra hem ailene hem de sosyal yaşamına zaman ayırmak isteyebilirsin. Karşındakilerin kararsız tavırları seni de ikilemde bırakabilir, bir yere gidip gitmemek arasında kalabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 42' 47" R
Ay
İkizler
12° 44' 18" R
Merkür
Koç
23° 31' 21"
Venüs
Boğa
12° 48' 13"
Mars
Koç
07° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 20"
Satürn
Balık
17° 22' 06"
Uranüs
Boğa
22° 53' 59"
Neptün
Balık
29° 10' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 11"
Lilith
Başak
24° 24' 02"
True Node
Koç
15° 13' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>