Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düzenli bir egzersiz rutininiz yoksa bugün bunu tersine çevirmek için harika bir gün. Egzersizin sizi sizi yoracağını ya da inciteceğini düşünüyorsanız yürüyüş veya yoga gibi rahatlatıcı aktiviteler de yapabilirsiniz. Voleybol veya bowling gibi çekici bir spora katılmak eğlenceyi egzersizle birleştirebilir. Yani bahane yok işinize yarayacak bir tane seçin!

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk saatlerinden itibaren düzenleme isteğin ağır basabilir. İstediğin gibi gitmeyen ve planlarının dışında gelişen aksilikleri halletmek için oldukça vakit harcayabilirsin. Önceden düşmüş olduğun hatalara tekrardan düşmek istemiyorsun. Ailenin sana karşı olan baskısı artabilir, bu durum karşısında beklenmedik tepkiler verebilirsin. Maddi anlamda zor durumda değilsin. Birikim yapmayı seven tarafın bugün oldukça işine yarıyor. Yakın bir arkadaşının ilişkisindeki sorunlar seni de üzebilir. Ona yardım etmek isteyebilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zekanızla bazı sorunların üstesinden kolaylıkla geliyor olacaksınız ama bazı unutulmaması gereken noktalar da var. Sizi yanılgılara sürüklemeye çalışanlara karşı sınırınızı çizmeniz gereklidir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmeyin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş giriş çıkışları ya da evrak işleri diğer mahkeme konuları lehinize işleyecek, yine alacağınız varsa bugünlerde alacaklarınızı alabilir ve maddi bolluk görebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz ilişkinizdeki bazı problemler hakkında konuşmaya başladığında normalden daha aşırı bir tepki verebilirsiniz. Ses tonunuzu ayarlamaya çalışın ki tartışma daha da alevlenmesin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar kariyer evinizdeki seyahatine devam edecek. İş değişikliği konusu gündeme gelebilir.Ay ile Venüs arasındaki sert görünüm sebebiyle partnerinizle veyaortaklarınızla orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Kişisel hedefleriniz çevrenizin eleştirilerini üzerinize çekmenize sebep olabilir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sadece ve sadece mesleki hayatınıza ve mesleki görevlerinize odaklanacağınız bir gün içindesiniz. İş arkadaşlarınız, ortaklarınız veya üstleriniz, en çok iletişim kuracağınız kişiler olacaklardır. Bu yüzden, söylenenleri iyi dinlemeli ve konuşurken de önemli noktaları atlamamaya çalışmalısınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenize olan ihtiyacınız artacak. Çevrenizde daha fazla dost ve akraba görmek istiyorsunuz. Ailenizden destek alıyorsunuz. Evinizle ilgili bazı aksilikler söz konusu olabilir. Hayatınız güzelleşecek. Fakat öncesinde size bir ders vermek istiyor. Muhtemelen bu dersi ya yakın bir zamanda aldınız ya da yakın bir zamanda deneyimleyeceksiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinde yaşamınla ilgili fırsatlar ve seçim yapman gereken pozisyonlar oluşabilir. Fakat aileden veya geçmişten kaynaklanan sorunlar karşısında abartılı tepkiler vererek bir anda öfkelenebilir ve kararlarından vazgeçebilirsin. Dedikodulara karşı dikkatli olmalısın.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 01" R
Ay
Koç
13° 14' 22"
Merkür
Koç
19° 59' 26"
Venüs
Boğa
07° 44' 28"
Mars
Koç
03° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 02' 29"
Uranüs
Boğa
22° 39' 42"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 48"
Lilith
Başak
23° 56' 41"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>