Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İletişime Geçiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendinizi cesurca ifade etmek isteyebilirsiniz. Karizmanız ve ateşli cazibeniz şu anda güçlü olacak. Güçlü kişiliğiniz insanları biraz korkutabilir, bu yüzden fazla agresif olmamaya çalışın. Başkalarının duygularını incitmeden, açıkça konuşmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde kullanmaya odaklanın. Bugün muhteşem şeyler başaracaksınız!

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Bugünün şartları senin için pek uygun olmayabilir. Birileri tarafından bir yöne gitmeye mecbur bırakılıyor gibi hissediyorsun ve işin kötü yanı senin başka yere gitmeyi istiyor olman. Fakat gözü kara hareketler yapma çünkü bütün bu eylemlerin ardındaki güç önemli. Hayatına dikkatlice yaklaş (ve kendine)!Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanların "önce ben" diyen ve size pek de doğru gelmeyen bir tavır içinde olduğunu görebilirsiniz. Belki de gidip kapılarını çalıp onları uyandırdıktan sonra "Diğerleri ne olacak peki" diye sormalısınız. Bu mesajı iletirken sızlanmamaya çalışın. Umutsuz bir şikayet size hiçbir şey kazandırmaz. Arkadaşça ve sevecen bir yaklaşımla fikrinizi belirseniz dünya ayaklarınızın altına serilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çoğu zaman radikal olan doğanız bugün çok daha muhafazakar olabilir. Bu, günün gezegensel etkilerinin bir sonucu olabilir ve iyi kullanılırsa, bu ruh hali yararlı olabilir. Gününüze hedef belirleme, bütçe planlama gibi konularla devam edebilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yakın bir arkadaşın hakkında duyduğun şaşırtıcı bir gelişme ile başlayabilirsin. Bu durumlar arkadaşlarınla aranın açılmasına ve onlara karşı olan düşüncelerinin değişmesine yol açabilir. Bugün her zamankinden daha dikkatli olman gerekebilir. Telefonun bozulabilir, bilgisayarınla alakalı çözemediğin bir problem olabilir. İşinde çok sorumluluk aldığını düşünebilir, bunun hakkında patronunla görüşmek isteyebilirsin. Borç verdiğin yakın bir akraban, geç de olsa sana dönüş yapabilir. Maddi açıdan biraz da olsa rahatlıyorsun. İkili ilişkilere karşı bugün çok kafa yoramıyorsun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklentilerinizi karşılayacak projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Planlarınızı tam olarak yapmalı, hedeflerinize odaklanmalısınız. Başarının anahtarı sizsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kontrol edemediğiniz bir durum ya da sizi hassas kılan bir konu var. Gururunuzu ilgilendirebilecek bir durum da sizi meşgul edebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir üzerinizde baskı hissettiğiniz ve açmazda olduğunuzu düşündüğünüz konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir yardım eli ile çok ferahlayabilirsiniz

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugün burç değiştiriyor ve sizi ortak maddi konularda desteklemeye başlıyor. Bu bir aylık dönem ortak işler ve girişimler açısından oldukça kârlı olabilir. Ayrıca eşinizin veya ortağınızın işlerindeki gelişme veya düzelmeler size de yansıyabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahate çıkacak olursanız kendi rotanıza bağlı kalmaya dikkat etmelisiniz. Bunun birseyahati olduğunu hatırlamanız görev odaklı davranmanızı sağlayacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Dolunay'ın meydana geleceği Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Rüyalarınızın, psikolojinizin ve bilinçaltınızın önem kazandığı bir dönemden geçiyorsunuz.Manevi yönünüzü besleyecek aktivitelerde bulunmaktan keyif alırsınız. Çevrenizdeki gizli düşmanlarınızı fark etmenizi sağlayacak haberler alabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Perde arkasında çok fazla olayın yaşandığı bir Cuma günü olabilir. Bazı insanların yeterince açık oynamamasından rahatsız oluyorsunuz. İlişkiler bazında gelişmeler ve gündemler söz konusu olacaktır. Maddi kaynaklarınızı arttırmanız için fırsatlar var. Yeter ki kullanmayı bilin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bol aksiyonlu ve keyifli bir hafta sonu bekliyor sizleri. İlişkilerde tempo yükselebilir. Güzel günler için olumlu adımlar atılabilir. Maddi anlamdaki şansları devam ederken, Başak burçlarının kazançlarını arttırmak için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; günü planladığın gibi değil de gelişine yaşayabilir hatta biraz risk almaktan ve değişimden keyif bile alabilirsin. Finansal açıdan seni yıpratan konular beklenmedik şekilde olumluya dönebilir. Ancak aynı görüşü paylaştığın kişiler bu sıra dışı tavırlarından rahatsız olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 47" R
Ay
Oğlak
02° 34' 57"
Merkür
Koç
16° 21' 50"
Venüs
Koç
28° 54' 44"
Mars
Balık
28° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 25' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 46"
Lilith
Başak
23° 08' 59"
True Node
Koç
15° 25' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>