Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulama Dönemindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Bugün birden evinizin görünümünü güzelleştirme isteği duyabilirsiniz. Redekorasyon,peyzaj, mobilya yenileme ya da çatıdan kilere bir temizlik planlasanız da planlamasanız da bu işe kafayı takıp bundan başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz. Sonuçlar kendini gösterecek. Fakat aile bireylerinin size yardım etmesini sağlayın. Başardıklarınızın keyfini süremeyecek kadar yorgun olmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sorgulayıcı bir tavır takınabilirsin. Kişisel hayatın ve sosyal çevrenle alakalı belli konularda derinlemesine düşünebilir, radikal kararlar verebilirsin. Ailenin önemli bir konu hakkında, akrabalarına karşı olan tavrı onlara olan bakış açını değiştirebilir. Bu durum senin de davranışlarını etkileyebilir. Maddi anlamda beklentilerin varsa biraz daha bekleyeceksin gibi. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, bugün tanışacağın birisine normalden daha fazla soru sorabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel anlamda kendinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize biraz ara vermeniz ve kendinizi geri plana çekmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizle vakit geçirmek hayattaki en büyük lükstür.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Olayları kontrol etmeniz pek kolay olmayabilir. Tamamlanması gereken önemli işler ve değerlendirmeler var.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemlerine karşı önlemlerinizi almanız sizin için hayırlı olacaktır. Bilhassa diş, dudak, uçuk gibi problemlere karşı dikkatli olmanız gerekmekte.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gergin olduğunuzda rahatlamanızı söyleyen insanlar kadar sizi sinirlendiren başka bir şey yoktur muhtemelen. Nasıl hissettiğinizi tam anlamıyla ancak sadece siz anlayabilirsiniz. Bu durumu karşınızdaki kişilere de aynen bu şekilde aktarmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rüyalar, psikoloji ve bilinç altı konularını yöneten 12. evinizde Dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki günlerde kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz.Spiritüel tarafınıza hitap eden aktivitelerde bulunmak iyi gelecektir. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde garipseyeceğiniz bir durum içinde kalabilirsiniz. Bu durum, partnerinizin tuhaf hareketlerinden kaynaklanabilir. Bugün, onun yapacaklarını alttan almalı ve sert tepkiler göstermemeli, bu geçici etkinin kalıcı sorunlara yol açmamasını sağlamaya çalışmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğe umutla bakacağınız, pozitif enerjinizi hiç kaybetmeyeceğiniz güzel bir Pazar günü sizleri bekliyor. Günün yıldızı sizlersiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yeniden yapılandıracak gücünüz var. Yıkıntıların altından küllerinizden doğabilirsiniz. Kendinize güvenin. Şansınıza güvenin.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; dolunayla birlikte aldığın kararları, önümüzdeki günlerde uygulamaya koyabilir, tamamen bireysel girişimlerde bulunabilirsin. Bilinç altında kalmış konulara yönlenmek için uygun bir dönem.  Ancak kontrolün sende olmadığı bu süreçte ruhsal çalışmalara yönlenmek iyi gelebilir.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 25" R
Ay
Yay
25° 45' 12"
Merkür
Koç
16° 14' 44"
Venüs
Koç
28° 16' 14"
Mars
Balık
28° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 29"
Satürn
Balık
16° 22' 39"
Uranüs
Boğa
22° 13' 16"
Neptün
Balık
28° 50' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 31' 60"
Lilith
Başak
23° 05' 31"
True Node
Koç
15° 26' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>