Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevreni Yeniliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 70%

Geçmişiniz yeniden ortaya çıkabilir. Mesela, eski bir arkadaşınızdan haber alabilir, ya da yakın birinden bir mesaj veya telefon gelebilir. Bir süredir birbirinizle konuşmadıysanız, sohbet etmek için zaman ayırın. Birlikte öğle yemeği ya da akşam yemeği yiyebilirsiniz. Ya da gün içerisinde eski sevgililerinizden biriyle karşılaşabilir kendinizi bu eski ilişkide karşı olan duygularınızı incelerken bulabilirsiniz.

Son zamanlarda gerçeklikten kaçmak isteme eğilimindeyseniz, gerçeklik sizi yakalamaya başlıyor olabilir. Örneğin, bazı finansal durumlardan kaçınıyorsanız veya işinizi bırakıyorsanız, bu durum sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. İşleri kontrol altına almanın zamanı geldi, çünkü bu problemler muhtemelen sizin de düşündüğünüz gibi gitmeyecek!

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Aile büyükleriyle ilgili konular öne çıkabilir. Sağlık veya estetik kaynaklı medikal destekler, operasyonlar gündeme gelebilir. Gün batımı sonrasında rahatlamaya odaklanıyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretkenliğini açığa çıkarırken, çevrende farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir. Duygusal yoğunluğunu sıkıcı bulan kişinin uzun süre zarfında yanında kalamayacağını bilmelisin. Akşam saatlerinde yapacağın planlarda sergilediğin sosyal hayatındaki bazı görüş ayrılıkları masanın havasını değiştirebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. İnsan kalabalığından kaçarak doğayla baş başa vakit geçirmek size iyi gelecektir. İş başvurularınıza odaklanıyor olabilirsiniz. Hazırladığınız projelerinizi güvendiğiniz arkadaşlarınız hariç kimse ile paylaşmamalısınız. Seveniniz kadar sevmeyeninizin olduğunu unutmamalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde kendinizi biraz daha sıkıntılı ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konular üzerinde durmak gerekebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mal alım satımı gibi konular için uygun bir gündesiniz. Almak istediğiniz bir şeyi indirimde bulabilir ya da beklemediğiniz yerde para görerek şaşırabilirsiniz...

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevrenizde yaptığınız ufak değişiklikler sonunda daha huzurlu olmanıza yardımcı oldu. Artık kimin dost kimin düşman olduğunu biliyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Bugün arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşmak iyi gelecektir. Venüs ile Şiron arasındaki destekleyici açı finansal konular için destek sunuyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakin kalmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yakın çevrenizde, komşu ve kardeş ilişkilerinizde beklenmedik durumlara dikkat etmeli, iletişimde, söz ve konuşmalarınızda fazla risk almamaya çalışmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sorgulayacağınız bir gün olacak. İş yerinizde ortaya titiz ve düzenli çalışmalar çıkarıyorsunuz. Arkadaş grubunuzla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, fakat endişe edilecek bir durum yok.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 52" R
Ay
Akrep
04° 54' 11" R
Merkür
Koç
16° 04' 28"
Venüs
Koç
23° 17' 51"
Mars
Balık
24° 53' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 24"
Satürn
Balık
16° 00' 15"
Uranüs
Boğa
21° 59' 37"
Neptün
Balık
28° 42' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 07"
Lilith
Başak
22° 38' 40"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>