Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sadeleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Kişiliğinizde güçlü bir yaratıcı bileşeni var ve bunu daha fazla kullanmalısınız. Bugün gezegenlerin pozisyonları hem yaratıcılığınızı hem de verimliliğinizi etkileyecektir. Kendinizi daha önce hiç çalışmadığınız gibi çalışırken ve daha iyi sonuçlar elde ederken bulacaksınız. Bu süreçten faydalanın! Bu, tam olarak ne yapabileceğinizi başkalarına kanıtlama zamanı.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Sen fark etmemiş olabilirsin ama performans konusunda doğuştan, tanrı vergisi bir yeteneğin var. Bugün ise başkalarının önünde konuşurken bunun işaretlerini görebileceksin. Birçok ünlü müzisyen ve aktör Başak burcu altında doğmuştur. Etkileyici ve kuvvetli bir imaj yansıtmana yardımcı olan hassas bir enerjin var ve bunu istersen daha da geliştirebilirsin.Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı durumlarla karşılaşabilir, şaşırtıcı veya beklenmedik haberler alabilirsiniz. Gün içinde iletişim kurarken, tavırlarınızda daha titiz ve temkinli olmalı; yaşamın sürprizlerine açık olmalısınız. Gizli egosal durumlara meyledebilirsiniz. Günün ikinci yarısında finansal gelişmeler gündemde.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu doğum gününden hiçbir şey anlamadığın aşikâr sevgili Başak burcu. 21 Eylül'e kadar doğum ayından geçerken; hiç ummadığın kişilerden doğum günü kutlamaları alabilir, her yıl kutlayanlardan bu yıl ses de çıkmayabilir. Hayatında sadelik ve düzen organize etme isteğin artıyor; bu istek ilk olarak evine yansıyacak. Tadilat işleriyle haşır neşir olacağın bir günün içindesin.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak sevgi ve şefkat eksikliği yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi gündelik işlerinize adapte etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmeniz enerjinizi yerine getirebilir. Beklediğiniz aşk sizden korktuğu için gelmiyor olabilir. Biraz sert mizacınızı yumuşatırsanız mutluluk sevgi balonu ile uçarak size gelecektir.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışma arasında kalabilirsiniz. Bu durum güne gergin başlamanıza neden olabilir. Ailenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözüm bulamadığınız konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içindeki yapıcı enerjiler olayları daha rahat atlatmanıza yardımcı olacaktır.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize olan ilginiz onun sevgisini kazandığı için uzun vadeli ilişkinin temellerini bugünden atabilirsiniz, güvenilir olacaktır...

14 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylar karşısında kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Cesaretinizi, korkusuzluğunuzu sergileyebilirsiniz. Kendinizi ruhen iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

14 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle yalnız zaman geçirmek için doğru moddasınız ve büyük olasılıkla karşı konulAmaz olacaksınız. Aranızdaki bağı sağlamlaştırmak için harika bir zaman.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bir güne işaret ediyor.Rüyalarınız, bilinç altınız ve psikolojinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Psikolojik destek alabilir, spiritüel çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar canınızı sıkabilir, anda kalmaya çalışın.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı olan güveninizi kaybetmeye başladıysanız, bu sorunun nedenini bulmaya çalışın. İş yerinizde, yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Sağlığınız için, stres seviyenizi düşürmeye çalışın.

14 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

14 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 35" R
Ay
Başak
20° 54' 38"
Merkür
Koç
17° 05' 25"
Venüs
Koç
18° 45' 34"
Mars
Balık
22° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 38"
Satürn
Balık
15° 38' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 22"
Neptün
Balık
28° 35' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 18"
Lilith
Başak
22° 14' 10"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>