Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ufkunun Daha Fazla Açıldığını Hissedeceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün kişisel yaşamınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de sevgilinizle sıkıcı bir rutine girdiniz. Bazı yaratıcı fikirlerle daha fazla eğlenebilirsiniz. Her akşam TV izlemek gibi bir alışkanlık edinmeyin, yakındaki bir şehre gidin ve gezin. Açık havada bir konser dinleyin ya da güzel bir parkta zaman geçirin. İşleri biraz sallayın!

Dikkatinizi şu an farklı projeler arasında bölmeniz gerekebilir. Bugün aynı anda bir çok şeyi yapmanız gereken bir gün! Bu bir meydan okuma olabilir, bu yüzden zamanınızı dikkatli bir şekilde yönetin. Son teslim tarihi olan birden fazla proje varsa, her birine odaklanmak için uygun süreyi belirleyin. Denediğiniz zaman çoklu görev sanatında ustalaşacaksınız!

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlasıyla temizleme ve toparlama işleriyle meşgul oldun. Bu projen birkaç yıl sürdüğüne göre, oldukça detaylı ve titizlik gerektiren biryaptın demektir. Sonunda, "karma"nla ilgili işleri yoluna koyuyor gibisin. Bu açıdan da bugün büyük bir gün olacak. Ayrıca geçmişin geçmişte kaldığını anlayarak çocukluğunun bir kısmını ardında bırakabilirsin.

14 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, İkizler burcundaki hareketini sürdürüyor. Merkür ve Neptün arasındaki güzel kontak sayesinde sabah saatlerinde hisleriniz kuvvetli olacaktır. Tam sevdiğiniz kişiden haber beklerken bir anda telefonunuz çalabilir. Akşam ise Venüs ve Neptün arasındaki negatif açı nedeniyle hanenizin içinde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ummadığınız bir aile bireyinden tatsız sözler duyabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları anlamakta zorlanacağın bir gündesin. Herkesin egosu senin sınırlarını zorlayabilir ve fevri davranışlarda bulunmana sebep olabilir. Çalışma hızında azalma olduğunu fark edeceksin. Daha verimli sonuçlar almak için, zaman yönetimiyle ilgili profesyonel bir yardım almak isteyebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşin ve ailen arasındaki sorunlara son verecek konuşmalar yapabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan, aile bireyleriyle bir araya gelmek için planlamalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde yaşayacağın tesadüfi bir karşılaşma keyfini yerine getirecek.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ortak bir bağ oluşturmanız gereken durumlarda sorun yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza her zamankinden fazla özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Kıskançlık ya da kendini ait hissetmeme duygusunun tuzağına düşüp günü kendinize zehir etmemelisiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden destek almak sizi motive edecektir. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde farklı konularla ilgilenebilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın size getirdiği sürprizlere hazırlanabilirsiniz. Eğitim, kültür gibi sektör ya da alanlarda atmak istediğiniz adımlar sizler için oldukça verimli sonuçlar doğurabilir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkileri, kariyer, partnerinizi de ilgilendiren konularda geleceği öngörememek yorucu olabilir. Bekarsanız size rüya gibi gelen biriyle tanışabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde karşılaşacağınız aksilikleri kolayca atlatmak için duygusal tarafınızı ve endişelerinizi bir kenara koymalısınız. Karşınıza çıkan sorunları çözmek için en mantıklı yöntemleri bulup uygulamaya başlayın.

14 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizle ilgili alacağınız kararlar hakkında kafanız bir hayli karışık. Karşınızdaki insana her geçen gün biraz daha aşık olduğunuzu hissedebilirsiniz. Zira duygusal enerjilerin açığa çıktığı bir gündesiniz. Rasyonel kararlar almak için bugün kendinizi hiç zorlamayın. Deniz kenarında yapacağınız yürüyüşler size iyi gelir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Nereden diye düşünmeyin. Hayat sürprizlerle dolu. Değer verdiğiniz konular da, size değer veren insanlar da artacaktır. Aileniz, eviniz konusunda güzel haberler alacaksınız. Siz nasıl diyemeden hayatınız güzelleşecek. Aşk hayatınızda devrim niteliğinde değişimler olabilir. Dış görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; güne birçok program ve yoğun tempoyla başlamana rağmen bir türlü beklentilerin gerçekleşmeyebilir. Karşındakilerin hal ve tavırları kafanın karışmasına ve senin de gecikmene neden olabilir.  Aile ilişkileri ve kariyerin arasında kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsin.

14 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 21' 58" R
Ay
Boğa
22° 58' 54" R
Merkür
Koç
22° 13' 22"
Venüs
Boğa
11° 05' 21"
Mars
Koç
06° 01' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 39"
Satürn
Balık
17° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 49' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 41"
Lilith
Başak
24° 14' 46"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:35

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>