Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Karar Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 10%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Bu gece ailenle vakit geçirmek ve onlarla derin sohbetler etmek istiyorsun. Geçmiş haftaların çılgınlığının sanki biraz hafiflemesi gerekiyor ve konforlu bir ortamda rahatlamak istiyorsun. Çocuklarınla oyunlar oynamak, romantik partnerinle vakit geçirmek veya ebeveynlerini ziyaret etmek için süper bir dönem.Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gizli gerçekleri öğrenebilir, daha önce bilginiz dahilinde olmayan durumları fark edebilir, önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Bazı Başak burçlarının ise daha önce gizlediği durumlar ortaya çıkabilir. Yardımlaşma, merhamet ve anlayış enerjisiyle hareket etmeli, gizli egodan sakınmalısınız.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sakinlik hâkim olurken öğle saatlerinde geçmişe yönelik bir iletişim söz konusu olabilir. Ne istediğine karar vermen gerektiğine dair derin düşüncelerdesin. Gün içerisinde hem kolektif çalışmaları yönetecek hem de kişisel işlerini yapacaksın. Detaycı yapın, savruk çalışanların gözüne batmasına ve onlarla karşı karşıya gelmene neden olabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza iyi gelebilecek bir kariyer fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Son kararı siz vereceksiniz. Duygularınız, beklentileriniz oldukça yüksek olabilir. Kendinizi biraz daha akışa bırakarak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Soğuk bir partner olduğunuz yüzünüze söylenince kızıyor olabilirsiniz. Eleştiriyi kabul ederek kendinizi sorgulamanız sizin çift olarak mutluluğunuzu pekiştirebilir. Zihninizi sakinleştirmelisiniz. Aşk stratejik bir olay değildir.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize dair su yüzüne çıkması gerekenleri çıkartabilirsiniz. Kendinizi daha rasyonel hissedeceğiniz bugünlerde kararlarınızın arkasında zorlanmadan...

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza son zamanlarda giren birinden inanılmaz güzel bir hediye alacaksınız. Bu sizi çok duygulandıracak. Hatta bu kişiyle tahmin ettiğinizden de yakın bir arkadaşlık kuracaksınız.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar Aslan burcunda seyahat edecek.Kendinizle kalmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır. Psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim hukuk, eğitim ve seyahatler konularında sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte asla unutamayacağınız bir gece geçireceksiniz. Bugünhayatınız ile ilgili önemli bir ileti alabilirsiniz. Son zamanlarda birçok olay yaşadınız ve çok bunaldınız. Aklınızı ve bedeninizi rahatlatacak aktivitelere yönelin.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız birtoplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>