Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ne Kadar Sorunlarını Çözmeye Çalışsan da Hepsini Çözmen Zor Olacak Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın Mars ile oluşturduğu güzel açıyla kariyer hayatınızda vakit harcadığınız konularda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. İş görüşmelerinizde girişken yapınız başkalarının dikkatini de çekebilir. Saat 14:39-19:14 arası Ay, boşlukta kalıyor. 19:14'te ise hareketine Yengeç burcunda devam ediyor. Sizler için şanslı bir akşam başlıyor. Alacağınız müjdeli haberler enerjinizi yükseltecektir.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandırabilir. İşlerini, yaratıcılığını kullanarak, pratik bir şekilde halletmeye çalışacaksın. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, beklediğin haber yolda! Çocukları olan bir Başak burcuysan, çocuklarının daha fazla ilgiye ihtiyacı olduğunu görebilirsin. Evli bir Başak burcuysan ve eşinin ailesi ile bir problemi varsa ona yardımcı olmaktan keyif alacaksın. Bugün fevri davranışlarının uzun vadede olumsuz geri dönüşünü alacaksın. Çok güvendiğin bir arkadaşının ya da kardeşinin olumsuz tavrı ile karşılaşman mümkün. Sabrının zorlanması sinirlenmene neden olacak.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili güzel ve sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Geçmişten gelen konularda olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz. Karşı tarafın adımlarını bir önyargı şeklinde oturtarak yorumlamamalısınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bazı konularda üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmamanızda fayda var. Akşam saatleri hareketli geçebilir

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toprak etkilerini tam olarak hissedeceğiniz zaman dilimindesiniz ve aşırı kontrolcü olmak size yeni problemlerle ve başka bir formda dönerek sizi rahatsız edebilir.

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Puzzle'ınızın eksik parçasını bulmak üzeresiniz. Yaptığınız araştırmalar sonucunu yakında verecektir. Doğru yerde doğru zamanda bulunduğunuz günlerdesiniz. Sabırla beklemeye devam edin. Sonucu kısa sürede alacaksınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna doğru yaklaşırken İkizler burcunda seyahat eden Ay, kariyer alanınızda sizi hareketli bir haftayla buluşturdu. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok şanslısınız ama bu konuda da bitmeyen endişeleriniz var. Kendinizi sürekli garanti altına almak ve güvende hissetmek istiyorsunuz. Madde sizin için bir güvenlik aracı haline gelmiş durumda. Tüm endişelerinizi bu konuda topladığınız için maddenin size akışını engelliyor olabilirsiniz. Dikkatinizi başka konulara yoğunlaştırmaya çalışmalısınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; güne başlarken kafanda birçokplanlamış olabilirsin ama hepsine birden yetişmekte zorlanabileceğini unutma. Görüşme ve toplantılarda büyük vaatlerde bulunup üstüne fazlaalmamaya çalışmalısın. Öğleden sonra süreç yavaşlayacak ve daha derin düşünme fırsatı bulacaksın.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 57' 14" R
Ay
İkizler
01° 40' 45" R
Merkür
Koç
22° 46' 39"
Venüs
Boğa
11° 50' 15"
Mars
Koç
06° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 14"
Satürn
Balık
17° 18' 27"
Uranüs
Boğa
22° 51' 15"
Neptün
Balık
29° 09' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 39"
Lilith
Başak
24° 18' 49"
True Node
Koç
15° 17' 10"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>