Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Beklentilerin Hayata Karşı Seni Daha Umutlu mu Yapıyor? Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Bugün içinizde bir çıkış yolu bulmak için kıvranan duygusal bir yoğunluk var. Ani patlamalar yaşamanız muhtemel, bu nedenle öfkenizi kontrol altında tutmaya dikkat edin. Duygularınızı dengelemenize destek olabilecek iyi dostlarınızla vakit geçirin. Başkalarına rahatsızlık vermemeye özen gösterin. Sizi anlayışlı bir şekilde dinleyebilecek dostlar edinmeye çalışın ancak onları kalıcı bir koltuk değneği olarak görmeyin. Zira muhtemelen onlar da benzer bir duygu yoğunluğundan muzdarip olduğu için bir de sizin yükünüzü taşımak istemeyeceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Günün ilk anlarından itibaren enerjiniz yüksek olacaktır. Çevrenizdekilerin size sürprizler yaşatacağı bir gün olabilir. Şansınız bugün de yüksek olacaktır. Yapmak istedikleriniz için harekete geçmelisiniz. Ay-Merkür arasında meydana gelen olumlu etkileşim sayesinde dostlarınızla birlikte sosyal bir akşamda olacaksınız. Girdiğiniz çevrede dikkatler üzerinizde olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elinden uzun zamandır çıkartmaya çalıştığın bir mülk, aile mirası için hareket edebilirsin. Ortak karar vermek için oldukça uygun bir dönemdesin. Eğer evli bir Başak burcuysan eşinin sorunları ile ilgileneceksin. İş arayışı içinde olan bir Başak burcuysan, konumuna güvendiğin bir yakınından referans olmasını isteyebilirsin. Hayata olumlu duygularla baktığında, umudun artıyor. Farklı bir güne hazır ol. Gün değişimleri barındırıyor. Rutinin dışına çıkacağın bugünde cesaretin ve güler yüzünle etrafa renk katacaksın. Dengeyi korumak adına yapıcı davranabilirsin. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına da zaman ayıracağın bir gün. Saçlarının rengini değiştirebilirsin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özelliklehayatınızla ilgili belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için çabalayabilirsiniz. Çalışkanlığınız, işinize olan ilginiz ve bağlılığınız ön planda olacaktır. Çalışkanlık ve hırsı birbirine bugün karıştırmayın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde sizi duygusal açıdan meşgul eden hassasiyetler gündeme gelebilir. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Narinliğiniz ve zarafetiniz karşı cinsin etkisini çekecek. Gördüğünüz ilgi ve sevgi size iyi gelecek. Sevmek ve sevilmekle alakalı istediğinizi elde edebilme potansiyeliniz var.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız ve yakınlarınızla bir arada olmanın ruhunuza iyi geleceği bir gün. Özellikle öğleden sonra duygusal paylaşımlarınız olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birdenbire yaşayacağınız bir duygu patlaması yüzünden planlarınız altüst olabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda normalde sizi üzmeyecek bir şey yüzünden gözyaşlarına boğulabilirsiniz. Bunu bastırmaya çalışmayın, bazen duygularınızı bu şekilde ifade etmeniz güzeldir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda çocuğunuza ve sevdiğiniz arkadaşlarınıza vakit ayırmalısınız. Zira geçen haftadan beri gökyüzünün stresli konumu bugün de sizi etkilemeye devam edecek.Evlehayatınız arasındaki gergin durumlar artık tolere edemeyeceğiniz bir boyuta ulaşmış gibi.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu kısa mesafeli yolculuklarınız, sevdiğiniz bir insan ile gizli bir buluşmanız söz konusu olabilir. Bazı Başakların herkesten sakladıkları bir ilişkileri var. Ancak güvenip ilişkilerini göz önünde yaşayamıyorlar. Kendiniz için neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görev ve sorumluluklara odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 32" R
Ay
Boğa
28° 18' 44" R
Merkür
Koç
22° 33' 34"
Venüs
Boğa
11° 32' 48"
Mars
Koç
06° 18' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 17' 20"
Uranüs
Boğa
22° 50' 26"
Neptün
Balık
29° 09' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 53"
Lilith
Başak
24° 17' 14"
True Node
Koç
15° 18' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>