Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi inatla hala sınırlı tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Bu konuda hem uzlaşmaz hem de sütten çıkmış kaşık gibi davranıyorsunuz.

İş hayatınızdaki bozuk bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya erteleyerek yaklaşılması halinde nasıl düzelmeye başladığını görüyorsunuz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olacak.

Bazı durumlarda fazla eli açık davranıyorsunuz. Dostluk adına duygusal bir tatmin yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanıştığınız birini, kalıcı bir dostluk için gözetim altına aldınız. Onun davranışlarına sürekli puan veriyorsunuz. Ama onun bu konudaki rahatlığını sezebilirseniz, siz de onun gibi bu yeni arkadaşlığın tadını çıkartabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Halbuki arkadaşlarınızın içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığı görülüyor. Tatilde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir bir dostluk bıraktı. Önümüzdeki günler onu daha iyi tanımaya çalışacaksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi gününe, saat 07:23 Ay-Koç burcu geçişiyle uyanacağız.   Kaygılarımızı  gidermek ve kafamızın içindeki sorulara  cevap bulmak isteriz.  Hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz.  Eğer birileri her şey  yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, bizi ailevi, iş, yerleşim, ilişkiler anlamında çabucak hareket edip, kısa zamanda sonuç almaya doğru heveslendiriyor. Belki bir kredi başvurusunda bulunup, ne zamandır istediğimiz evi satın almak istiyoruz veyahut evimizle alakalı bir değişimde bulunmak için birilerinden destek bekliyoruz. Tabii ki hepimiz aynı durumlar içinde değiliz. Belki bazılarınız bu görünümün etkisi altında, aile ocağından başka bir yere eğitim veyaamaçlı gitmek istiyorsunuz. Paraya ihtiyacınız var. Örnekler çoğaltılabilir. Benim burada üzerinde durduğum nokta, sizin adım attığınız meselelerde sabırlı olmanız, bu yenilikleri  gözden geçirmenizdir. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Acele ile karar verip sonra pişman olmayalım. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, çıkarlarını düşünen ve bize gard almaya çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz birlikteyaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir, ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ortaklaşa konular ya da eşinizin durumu sizi daha fazla meşgul edebilir. Belirli bir konuda karar vermek bazı endişeler yaratıyor olabilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda yaşadıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Bugün, kafanızda oluşturduğunuz planları uygulamak için gerekli enerjiyi çok rahat sağlayacaksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda kaydedeceğiniz duygusal bir farkındalık geliştireceğiniz bu Balık burcu tutulmasında mevcut ilişkiniz veya ortaklığınız sorgulanma yoluna gidecektir.Partnerinizle mevcut bir rekabet ortaya çıkabilir. İlişkiniz sırasında farkında olmadığınız sezgisel ve duygusal gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Şiron etkili bir tutulma yaşanacağından duygusal yara alma riskine açıksınız. Fedakarlık ve kurban etme temalarının tartışılabileceği ve alışveriş dengesinin konu edilebileceği bir çözülmeye hazırlıklı olmalısınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 46" R
Ay
Akrep
06° 20' 40" R
Merkür
Koç
16° 03' 37"
Venüs
Koç
23° 26' 35"
Mars
Balık
24° 59' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 02"
Satürn
Balık
16° 00' 55"
Uranüs
Boğa
22° 00' 01"
Neptün
Balık
28° 42' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 31"
Lilith
Başak
22° 39' 27"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>