Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişime Başlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 70%

Etrafınızdaki insanlar bugün kafa karıştırıcı sinyaller gönderiyor olabilir. Sevgiliniz bir şey istediğini söyleyebilir ve bir sonraki cümlesinde kendileriyle çelişebilir. Sabırlı olmanız ve işleri aşamalı olarak çözmeye çalışmanız gerekebilir. Şu an sevdiklerinize karşı pozitif olmaya odaklanın ve bu iletişim sorunlarının yakında çözüleceğine inanın. Bugün yapmanız gereken şey, sadece iyi bir dinleyici olmak.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Sessiz sakin bir gün geçireceksin. Kişiliğinin en derin kısımlarına dokunmana imkan sağlayacak olan, tam da istediğin gibi bir sakinliğe sahip olacaksın. Sen oldukça hoşgörülü ve merhametli bir insansın...Buna rağmen, genelde başına gelenlere adaletsizlik ve insafsızlık olarak yorumluyorsun, ve bunları içten içe ekstrem bir öfkeyle karşılasan da, hislerini içinde tutuyorsun. Bütün bu öfkeyle nasıl başa çıkıyorsun? Bugün gezegenler sana bu soruyu soruyor.Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal davetler almaya karşı açın olun. Sizi daha iyi tanımak isteyen bir tanıdığınız olabilir. Bu kişiyle ortak bir paydanız olması mümkün. Yoğun bir programınız olsa dahi bu kişiyle buluşmak için biraz zaman yaratın. Onunla uzun bir öğle yemeği yemekten zevk alabilirsiniz. Ya da birlikte akşam yemeğine çıkabilir ve dostane bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Bu ilişki pozitif bir şey olabilir ve ilerde sağlam bir dostluğa dönüşebilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüntünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilir, yeniliklere ilgi duyabilir, yaşamınızda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yeni hisler, yeni bir flört durumu oluşabilir. Çocuklarınız gündeminizde.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel ve kişisel olarak gelişime ve değişime odaklanıyorsun, keşfetmek istediğin yeni konulara karşı araştırma halindesin. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığının yol ayrımında olduğunu hissedebilirsin. Teknolojik cihazlarına karşı daha dikkatli olmalısın. Etrafındaki kalabalıktan sıyrılma isteğin, kendinle baş başa kalma arzunu tetikliyor.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Bugün şanslı gününüzdesiniz. Yeni bir aşkın kapısını aralıyor olabilirsiniz. Sevgini kıymetini çok iyi bilen sizler mutluluğa kanat açabilirsiniz. Sıcak doğanızın ışıltısı ile çevrenizde popülariteniz artıyor olabilir. Çalışma ortamınızda gözler üzerinizde olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bedeninize ait konuları göz ardı etmeyin. Uğraştığınız konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara daha fazla önem göstermenizde fayda var.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar olan Başak'lar niyetlerindeki kişiyle sosyal ortamlarda tanışabilirler. Aşk konusunda ne istediğinizi bilmenizin oldukça önemli olduğu bir gündesiniz...

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin kadar sezgileri güçlü olmayan bir arkadaşınız bir tür komplo teorisi üzerinde ısrar edecek, ancak siz o kadar emin değilsiniz. Ortalığı karıştırmadan önce teorilerini desteklemek için ne kadar araştırma yaptığını öğrenin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatlerinde burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte yeni başlangıçlara açık bir döneme giriyorsunuz.Kişisel hedeflerinize yönelmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yeni flörtler gündeme gelebilir veya mevcut flörtlerinizi bir sonraki aşamaya taşıma kararı alabilirsiniz. Kendinizi mutlu etmeyi ve hobilerinize vakit ayırmayı unutmayın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliğinizi daha iyi bir noktaya taşıyabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, bugün şanslı gününüzde olabilirsiniz. Dünyayı herkes için daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün karamsar duygular sizi esir alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz fakat öncelikle kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>