Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Günler Sizi Bekliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla ya da sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz.

Sarf edecek olduğunuz sözlerin her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini unutmamalısınız. İlginizi çekebilecek bazı gelişmelerle karşılaşacak olsanız da adım atarken dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz.

Maddi koşullara uygun adımlar atmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Tercihlerinizin de belirleyici olma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konulardaki tutuculuğunuz çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Olumsuz bir düşünce ve söylemle değil, kendi mantığınızca bunu neden yaptığınızı uygun bir dille ifade ettiğinizde bunu çözebilirsiniz. Birine destek olmanın onun yerine adım atmakla değil yanında yürüyebilmekle de olduğunu gösterebilirsiniz.

17 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sağlık ve wellness konularına odaklanın. Yeni bir fitness rutini başlatmak, sağlıklı yemekler denemek veya meditasyon yapmak için harika bir gün.

17 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız kötü günleri geride bırakmak istiyorsunuz. Geleceğinize için yeni adımlar atacaksınız. Sorumluklarınızı bir kenara bırakıp kendiniz için yaşamaya başlıyorsunuz. Evli Başak burcuysanız, eşinizin duygularınızı önemsemesi ilişkinizi sağlamlaştırıyor. Birbirinizi anladığınız zaman ilişkideki tüm olumsuzları geri plana atıyorsunuz.

17 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevmenin herkes için mutlak bir koşulu yoktur. Herkesin kendi koşullarını kendisinin oluşturduğu ya da öğrendiği bu sistemin içerisinde kaldığınız müddetçe kendi koşullarınızı iyileştirmeye çalışmalısınız. Dökülmüş sütü düşünmeyi bırakın, döküleni temizleyin ve önünüze bakın.

17 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birikimlerinizi daha iyi kullanmak yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Ortaklaşa konular da sizi meşgul edebilir.

17 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyler tam olarak istediğiniz gibi yerli yerine oturmayabilir ancak yine de sakin bir şekilde beklemeli ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz.

17 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gergin ortamlardan uzaklaştıkça rahatladığını fark edeceksin. Gereksiz yere sinirlenmemek için daha sakin kalmaya çalışmakta yarar var. Her şeyi kişisel algılamamak gelişmeni sağlayıp rahatlamana yardım edecek.

17 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, gün boyunca kendinizi taze hissedebilseniz de rahatlamaktan ve bu enerjiyle nefes almaktan memnunsunuz. Sizi merkeze alan dünyevi, pratik ve temel aktiviteler artık duygusal açıdan en ödüllendirici olanlardır. Büyük hırsları besleyin ancak yalnızca hayatınızda gerçekten daha fazlasına yer varsa. Ayrıca bir amaç duygusu ve arkadaşlıklara veya özel projelere daha fazla bağlılık için de iyi bir enerjiniz var. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanın gerektirdiği çabayı kabul etmekten mutluluk duyarsınız. Şimdi geliştirdiğiniz planlardan bazıları gelecekte özellikle yararlı olabilir.

17 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Kararlı davranmanız gereken olayların siz sunacağı avantajları görecek ve yönlendireceksiniz.

17 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

17 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerle ilgili konularda karmaşık tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Size ait değerlerin kuvvetli bir şekilde ön planda olabileceğini de unutmamalısınız. Süreç içerisinde biraz daha sabırlı olmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

17 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzak durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol edin!

17 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 26" R
Ay
Koç
02° 44' 24"
Merkür
Koç
19° 28' 30"
Venüs
Boğa
06° 51' 37"
Mars
Koç
03° 23' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 13"
Satürn
Balık
16° 58' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 13"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 27"
Lilith
Başak
23° 51' 55"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>