Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olaylara Tek Pencereden Bakma Tavrını Bırakman Gerek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Her zamankinden daha fazla gülüyorsunuz! Sizi böylesine neşeli yapan ne? Son zamanlarda kariyer hayatınız çok başarılı mı ilerliyor? Yoksa tekrardan aşık mı oldunuz? Bugün ruhunuzu canlandıran ve umutlarınızı yeşerten sizdeki bu humanizm dalgasının düşünürsek belki bunların hiçbiri değil. Aferin size!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Başak için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

İyi bir ruh halindesin. Başından geçen deneyimleri daha olumlu değerlendiriyorsun. Zorlukları gelişmek adına bir fırsat olarak görüyorsun. Hatta bir miktar felsefi hissedeceksin ve yaşadıkların altında daha geniş çaplı sebepler arayacaksın. Gün içerisinde, yükseltici bir spiritüel enerji ruh halini güzelleştirecek, seni başkalarına karşı çekici kılacak.Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir çıkış yolu bulmak için kıvranan duygusal bir yoğunluk var. Ani patlamalar yaşamanız muhtemel, bu nedenle öfkenizi kontrol altında tutmaya dikkat edin. Duygularınızı dengelemenize destek olabilecek iyi dostlarınızla vakit geçirin. Başkalarına rahatsızlık vermemeye özen gösterin. Sizi anlayışlı bir şekilde dinleyebilecek dostlar edinmeye çalışın ancak onları kalıcı bir koltuk değneği olarak görmeyin. Zira muhtemelen onlar da benzer bir duygu yoğunluğundan muzdarip olduğu için bir de sizin yükünüzü taşımak istemeyeceklerdir.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, neredeyse tüm gün Yengeç burcunda ilerliyor. Ay-Plüton karşıtlığının hakim olduğu sabah saatlerinde çevrenize karşı öfkeli olabilirsiniz. Bu tepkinizi en çok arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile kurduğu olumlu açı sayesinde öğlen saatlerinde enerjiniz artmaya başlıyor. Gezmeye, yeni yerler keşfetmeye meraklı olabilirsiniz. Saatler 23:14'ü gösterdiğinde Ay, boşlukta kalmaya başlıyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile ilişkilerini ön plana çıkarırken sorumlulukların konusunda fikir ayrılıklarına işaret ediyor. Duyacağın olaylarda, savunmacı yönün ağır basabilir. Tek taraflı şahit olduğun olaylar yanlış kararlar almana neden olabilir. Aniden gelişen aksaklıklara pratik bir şekilde müdahale edişin, övgü dolu sözler almanı sağlayacak. Herkese karşı temkinli tavrın da ön planda olacak. Arkadaşların, işini hayatının merkezine koyduğunu ve sosyallikten kopmak üzere olduğun konusunda seni uyarabilir. Gün içerisinde gelecek teklifle, kariyerinde bir seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Vaktin varsa, kararını sonraya ertelemende fayda var. Bugün gireceğin arkadaş ortamında heyecanlanmana sebep olacak biriyle tanışabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü tamamen hedefleriniz ile ilgili konulara ayırmak ve tüm yönleriyle inceleyerek geçirmek isteyebilirsiniz. Buna ek olarak kariyerinize daha sıkı bağlanıp ileride kendinizi görmek istediğiniz yer ile ilgili daha somut planlar yapabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve ailenize yönelik konular, değişiklikler daha çok olabilir. Öğle saatlerinde güzel ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneri ile küskünlük ya da kırgınlık yaşayan Başak'lar partnerleri ile barışabilir. Böylelikle de kendinizi daha rahatlamış ve anlaşılmış hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların söylediklerini ve yaptıklarını kişisel algılamaktan asla geri durmuyorsunuz. Halbuki bu davranışları sadece kendileriyle ilgili. Bu alınganlığınız yüzünden karşınızdaki kişilerle anlamsız diyaloglara girebilirsiniz. Aman dikkat!

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevreler içine girebilirsiniz. Keyfiniz yerinde. Siz de konuşmaktan, yeni insanlar ile kendinizle ilgili bazı konuları paylaşıp, fikir almaktan memnun kalacaksınız. Maddi anlamdaki şansınız devam ediyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; hafta sonunu sevdiğin insanlarla birlikte sosyal gruplar içerisinde bulunarak veya arkadaşlarını evinde ağırlayarak geçirebilirsin. Fazla özverili ve duygusal davranman, sevdiğinin senden daha fazla talepte bulunmasına neden olabilir. Paylaşımlarda bulunup herkesi mutlu etmeye çalışman sonunda seni mutsuz edebilir.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 55" R
Ay
Boğa
27° 54' 54" R
Merkür
Koç
22° 32' 03"
Venüs
Boğa
11° 30' 45"
Mars
Koç
06° 17' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 31"
Satürn
Balık
17° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 50' 20"
Neptün
Balık
29° 09' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 48"
Lilith
Başak
24° 17' 03"
True Node
Koç
15° 18' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>