Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi fazla başıboş bırakıyorsunuz. Onun özel deyip gittiği birçok yere pekala siz de gidebilirdiniz. Aslında kafanız karışık, ama kabalık yapmak istemiyorsunuz. Onun davranışlarının ne kadarının ince olduğunu yeniden düşünmelisiniz.

İş yaşantınızda bugünlerde haklı bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimin ne olacağı belli değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime hiç dokunmuyorsunuz. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun haberi bile bu dar zamanda size yetecek.

Bazı ilişkilerinizde, bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu da sizin o ilişkilere daha duygusal bakmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sanki bir duvara çarpıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını çözemiyorsunuz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir dedikodudan haberdar olacak ve çok sinirleneceksiniz. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, insanları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı,  kredi veya borçlarla ilgili zorlukları işaret ediyor. Diyelim ki şu an için böyle bir problem sizin için mevcut değil. Ancak olmayacağını söyleyemeyiz. Mademki böyle bir risk taşıyoruz. O zaman azami orandailişkilerimizden tutun da eşimizle olan maddi ve manevi paylaşımlarımıza kadar her şeye mantıklı bir şekilde odaklanacağız. Uranüs geri harekette olduğuna göre, demek oluyor ki daha önceki ortaklar veya işbirliklerinin size sorun yaşatması muhtemel. O zaman şimdiden önlemlerimizi alarak bu kişilerle olan her şeyi gözden geçirmemiz lazım. Artık paramıza sahip çıkmak ve olur olmaz harcamalardan uzak durmak, kredi, borç almak gibi konularda hesabımızı bilmek gerekiyor. Belki iyi niyetle veyahut sırf beraberiz diye birilerinin yüzünden kendimizi ateşe atmamak gerekiyor. Hesabımızı bilmemiz lazım. Kendi yağımızla kavrulmamız, sınırlarımız dışına çıkmamamız, elimizden geldiğince denk bir bütçe ile hayatımızı sürdürmemiz lazım. Bunu yapmadığımız takdirde ummadığımız kişilerden beklenmedik davranışlar görebiliriz. Atımızı sağlam kazığa bağlama vaktimiz geldiğini düşünüyorum. Seçimlerinizi lütfen iyi yapınız. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, iş ortağımız veya partnerimizle aramızdaki bütünlüğün, bağlantının, birliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel gerilimi işaret ediyor. Karşı taraf bencil davranırsa, doğal olarak biz de adil olmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki, bir yüzleşmeye ihtiyaç duyulacak. Sadece kendi çıkarlarına düşkün bir eş veya ortak, bizi bir hayli sinirlendirebilir. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, parasal ve özel anlamdaki ilişkilerimizde gergin olabiliriz. Biraz daha sakin davranıp, durumu bir daha gözden geçirirsek iyi olur. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, kendinize yeni bir planlama yapabilirsiniz. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz birlikteyaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir, ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal beklentilerinizde daha gerçekçi olmalısınız. Yakın beraberliklerde kendinizi kasmamalısınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... İletişim yeteneğiniz artacak. İstediğiniz her insana ulaşıp başarı sağlayacaksınız. Beklenen haberler de gelecek.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konularda anlık kararlar almamalı ve sıkılganlığın etkisiyle çok ciddi harcamalarda bulunmamalısınız. Ailenize gereken desteği ve özeni göstermeniz gerekiyor. Sadece kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmayın.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda ilginç ve sıra dışı yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Cinsel içerikli sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler karşısında adrenalin dozunuz yükselebilir. İç sesinizi dinlemelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 10" R
Ay
Yay
01° 04' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
25° 53' 59"
Mars
Balık
26° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 41"
Satürn
Balık
16° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 46' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 24"
Lilith
Başak
22° 52' 43"
True Node
Koç
15° 33' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>