Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Durumu Değerlendiriyorsun. Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 40%

Bugün ruh eşinizle heyecan verici bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu kişi hoşlandığınız biri ya da sadece yakın bir arkadaşınız olabilir ama ikinizin de aynı frekansta olduğunu göreceksiniz. Yaşam hakkındaki düşünceleriniz ve inançlarınız tamamen uyuşuyor. Aranızdaki bu samimi bağın tadını çıkarın! Son zamanlarda kendinizi biraz fazla soyutlamışsınız, sosyal çevrenizi genişletmelisiniz.

Bugün Yeryüzü ile bağlantı kurmak için bir uygun ruh halinde olabilirsiniz. Toprak Ana'nın enerjisine dokunduğunuzda uzun bir yürüyüşe çıkmak ve kendinizi topraklamak isteyebilirsiniz. Doğada olmaktan ve doğadaki hayvanları ve bitkileri gözlemlemekten keyif alacaksınız ya da yağmurlu bir günde evde kalmayı seçebilirsiniz. Spor salonuna gidip biraz çalışın ve toksinlerinizi atın. Bugün vücudunu onurlandırdığınız için iyi hissedeceksiniz.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Bugün duyguların oldukça kuvvetli. Konuşurken ağzından ateşler püskürürse şaşırma. Kıvılcımlar çıkarabilirsin. İçinde güçlü hisler oluşuyor. Bu hisleri salmanın ise tam zamanı. İnsanların senin söyleyeceğin şeyleri duymaları gerek. Düşüncelerini içinde tutarak hem kendine hem de başkalarına kötülük yapmış oluyorsun.Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ortaklıklar, para paylaşımları ve ilişkilerde maddi konular gündeminizde olabilir. Kazançlar ve harcamalar arasındaki dengeyi korumaya çalışmalı. Etik değerlerle hareket etmek önemli. Akşam saatlerinde hislerinizle hareket edebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini hiç olmadığın kadar plansız hissettiğin bir günde olabilirsin. Nedenini bilmediğin bir halde yakın bir arkadaşınla hararetli süreçlerin içerisinden geçebilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan bankalarla yaşayabileceğin sıkışmalar önemli işleri ertelemene sebep olabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Keyfi seçimleri ileri bir tarihe ertelemek sizlere nefes almanızda kolaylık tanıyacaktır. Ani kararlar almak yerine istişare ile hareket etmelisiniz. Yeni bir eğitim sayfası açma düşüncesinde olabilirsiniz. Düşüncenizi ailenizle paylaştığınızda desteklerini alarak yeni bir adım atmak sizler için oldukça kolay olacaktır.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken gösterişli ya da keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Bütçenizi aşmamaya dikkat edin zira yüreğinizin sesine gitmeye meyilli olabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi şımartmak için bir bahaneye ihtiyacınız yok. Biraz "ben" zamanı yaratmak için güzel bir gün. Stresli zamanlardan geçiriyorsunuz ve küçük bir molayı hak ediyorsunuz.

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor. Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır. Bütçenizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize yakınlaşacağınız bir gün olacak. İş hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Sağlığınız için daha fazla dinlenmeye çalışın ve uyku saatlerinizi düzene sokun.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 51"
Ay
Akrep
23° 10' 19"
Merkür
Koç
26° 24' 35"
Venüs
Balık
21° 29' 06"
Mars
Balık
04° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 25"
Satürn
Balık
13° 17' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 08"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>