Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararlarınızı Hayata Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Etkin yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

Mesleki olarak negatif enerjiler alıyorsunuz ancak bunun da kısa zaman içerisinde toparlanma ihtimali var. Ufak tefek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmanız gerekmekte. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Bilinçli ve kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlerinize hakim olmakta zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bugün başkalarının sizin sınırlarınızı zorlamasını istemiyorsanız öncelikle sizin bu zorlamayı yapmamanız gerektiğini bilmelisiniz. Yazılı işler ve görüşmelerin bir aciliyeti yoksa kendi halinizde bir gün geçirmek ifadelerinizi daha doğru seçmenize yardımcı olabilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, doğanın güzelliklerine odaklanın. Bir doğa yürüyüşüne çıkmak, bahçenizi düzenlemek veya organik bir yemek pişirmek size huzur ve tatmin getirebilir. Doğanın döngülerine bağlanarak enerjinizi yenileyin.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni hayatınızın ilk günüymüş gibi yataktan çıkıyorsunuz. Sabah rutinlerinizi yaparak güzel bir güne başlıyorsunuz. Aldığınız kararları harfiyen uygulamak isteyeceksiniz. Yetenekleriniz konusunda kendinizi daha fazla geliştirmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan Başak burcuysanız, artık hayatınıza birini almak istiyorsunuz. Bu kişiyleortamınızda karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projeleri, hayır kurumları ve buradaki kesimi ilgilendiren çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Az çok demeden kendi çapınızda yapacağınız işlerin nasıl izler bırakacağını bilemezsiniz. Bugün niyetine girdiğiniz yardım ve desteklere zaman ayırmanız üzerinizdeki stresi de azaltacaktır.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yaratıcılık gerektiren her türlü konuda kendinize sınırlar ya da bahaneler koymaktan vazgeçebilirseniz önünüz açılacaktır.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir yerlere gitme söz konusu olabilir bugün. Beklenmedik seyahatler, farklı yolculuklar gündeme gelebilir. Her zamankinden farklı şeylere yönelmen de gerekebilir. Günü sadece tek bir yerde geçirme fikrin boşa çıkabilir hatta.

18 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik zekânız ve analitik becerileriniz ön plana çıkıyor. Detaylara odaklanmanız gereken bir gün olabilir, bu yüzden projelerinizde titizlikle ilerlemek önemli olacak. Aynı zamanda sağlığınıza da dikkat etmeniz faydalı olabilir. Kendinizi iyi hissetmek için sağlıklı beslenmeyi ve düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak da size iyi gelebilir. Bugün, hedeflerinize adım adım ilerlemek için verimli bir gün olabilir. Yeter ki bedeninizi dinlemeyi es geçmeyin.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebilirsiniz. Bugün, dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanlarınızda başarınızı hızlandırmalı ve beklemelisiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca aşk konusunda özellikle iletişimde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün karamsar duygular sizi esir alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz fakat öncelikle kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin

18 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>