Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hızına Kimse Yetişemeyebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bu seveceğiniz bir gün olacak. Bugünkü atmosfer, çalışmak ve konsantrasyon için elverişli olacak. Tüm dikkatinizi gerektiren bir şey yapmanız gerekiyorsa, şimdi tam zamanı! Siz ve sevdikleriniz arasında çıkabilecek her türlü problemi çözmek için de bugünün enerjisinden yararlanın. Bu önümüzdeki birkaç gün içinde size çok yardımcı olacak.

Takdir etmeyeceğiniz bir şey varsa, bu kaba insanlardır ve bugün bazılarına rastlayabilirsiniz. Bugün huysuz insanların sizi bulduğu günlerden biri olabilir. Onlarla başa çıkabilmek için ekstra neşeniz ve sakinliğiniz üzerine gitmek zorunda kalacaksınız. Baktığınız her yerde, insanlar şikayetlerini dile getiriyor olabilir. Sabırlı olun, çünkü bazı gezegenlerin bu işte yoğun bir etkisi var.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka okült ilimlerle ilgili resmi bir eğitim almayı düşünüyor olabilirsiniz fakat bu söze dökülemeyecek kadar karmaşık bu tip bilgileri içselleştirebileceğinizden emin olmayabilirsiniz. Sadece bu yüzden vazgeçmeyin. Buna da hayatınızdaki her yeni şeye yaklaşımınız gibi yaklaşın: her şeyi adım adım halledin. Bu alanlarda ve başka pek çok alanda yetkin olabilecek entelektüel seviyeye ve sezgiye sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün en beklenmedik yerlerde mucizevi olaylar meydana gelebilir. Belki de belirli bir yerde görmeyi beklediğiniz biri vardır. Onu orada göremeseniz de, bambaşka bir ortamda, özel bir etkinlikte onunla bir araya geleceksiniz. Varış noktanıza odaklanın ve oraya nasıl ulaşacağınızla ilgili ayrıntılar kendi kendine tamamlansın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 00:56 olduğunda Aslan burcuna geçiş yapıyor. Ay ve Uranüs arasındaki negatif açı nedeniyle sabah saatlerinde ani gelişen bir rahatsızlığınız oluşabilir. Olması gerekenden fazla kendinizi yormamalısınız. Akşam itibariyle gerçekleşen Ay'ın Merkür ile sert kontağı nedeniyle geçmişinizde bıraktığınız bir olay ya da kişiyle ilgili tekrardan haberler alabilirsiniz. Bu durum hoşunuza gitmeyebilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Aktifliğinin temposuna çevrendekiler ayak uydurmak konusunda zorlanabilir. Bu enerjikliğinin yanında sabırsızlığında hat safhada. İş arayışı içinde olan bir Başak burcuysan, ummadığın bir andagörüşmesine davet edilebilirsin. Eğer bir maddi ödeme bekliyor ya da borç alacaksan, gün içinde işlerinden kaynaklı endişeler duyabilirsin. Uzun süredir hayatına kimseyi almayan bir Başak burcuysan, tanışacağın kişi, kalbinin kapısını çalabilir. Geçmişteki başarılarını düşünerek, aslında ne kadar güçlü olduğunu hatırlayacaksın. Geç olsa da alacağın kıyafetlerle kendini ödüllendirmiş olacaksın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanınızı dostlarınızla geçirerek geleceğe yönelik planlarınız hakkında fikir alışverişi yapmak isteyebilir ve kariyerinizle ilgili konularda daha hırslı ve mücadeleci olabilirsiniz. Ancak bazı detayları kaçırmamanız gerekiyor.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatleri daha olumlu açılar söz konusu. İyimser tavrınızla olayların üstesinden gelebilirsiniz. Kabullenme içine girebilir, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara yöneleceğiniz zamanlar var.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konfor arayışınız devam edebilir. Bu durum sizi alışılmışta tutmaya zorlayabilir. Özellikle ikili ilişkilerde artık istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürme meyilinde olabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızın varlığı, sosyal yaşamınızın canlılığı ve renkliliği bugün size umut katıyor, geleceğe bakışınızı tazeleyebilir, vizyoner yönlerinizi öne çıkarabilirsiniz. Düşünceleriniz ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde sizi biraz zorlayacak durumlara şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken çok fazla işin olması sizi bunaltabilir. Yaptıklarınıza dışarıdan başka bir gözün tekrar bakmasında fayda var. Zorlandığınız kısımlarda ise yardım istemekten asla çekinmemelisiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün. Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün boyunca liderliğinizi ortaya koymak isterken zorlanabilirsiniz. Sabah saatleri biraz stresli başlayacak.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer verdiğiniz konulara ve kişilere çok daha özen göstermeye başladınız. Kendinizi özel olarak korumaya almış olabilirsiniz. Çevrenize her zamankinden şüpheci bir yaklaşım gösteriyor da olabilirsiniz. Başak burçlarının sosyalleşmeye, dostları ile zaman geçirmeye ihtiyaçları var.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinde, daha önceden yapmış olduğun seyahat veya gezi planlarında ani değişiklikler meydana gelebilir. Gün ortasından sonra ise içsel olarak bazı huzursuzluklar veya seni karar almaya yöneltebilecek nedenler gündeminde olurken, duygularını çözümlemeye ve sakin kalmaya bakmalısın.

18 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 06' 26" R
Ay
Boğa
19° 07' 23" R
Merkür
Koç
21° 59' 05"
Venüs
Boğa
10° 45' 36"
Mars
Koç
05° 49' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 53"
Satürn
Balık
17° 14' 19"
Uranüs
Boğa
22° 48' 12"
Neptün
Balık
29° 08' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 49"
Lilith
Başak
24° 12' 59"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>