Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Alışverişe Çıkıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün, sevgilinizle maddi konularda tartışıyor olabilirsiniz. Belki de birlikte bir ev almayı düşünüyorsunuz. Muhtemelen yuva kurmaya hazırsınız. Belki de paralarınızı birleştirip hayallerinizin peşinden gitmenin zamanı gelmiştir. Ekstra çalışma ve kararlılıkla, yakında ortak bir hedefe ulaşacaksınız. Bütçenize odaklanın ve dikkatli hesaplamalar yapın. Aradığınız cevaplar tam önünüzde olabilir.

Son birkaç haftadır kendinize karşı çok korumacı yaklaşıyorsunuz. Hem iş, hem de ev atmosferinde öne çıkan bir şey olmuş ve rahatça konuşabildiğinizi düşünmüyor gibisiniz. Kişiliğinizde bir şeyler değişmiş olabilir mi? Eğer olduysa, bu değişiklikleri kendinize saklıyorsunuz. Bugün dünyaya yeni, daha güçlü bir insan olduğunuzu göstermek için kabuğunuzdan çıkabilirsiniz!

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Kişisel bir olaya farklı açıdan bakabilirsin. Yeni bir yaklaşım benimsemek için güzel bir zaman. Yaşadıklarını bir terapistle ya da danışmanla paylaşabilirsin. Ya da bir dostundan yardım isteyebilirsin. Daha anlayışlı ve sevecen bir tavır takınırsan başarılı olacaksın. Romantik bir ilişki konusunda sorunlar yaşıyorsan, karşındakini suçlamayı bırak. Yerine, neleri geliştirebileceğine ve iyileştirebileceğine odaklan.Bugün neler olduğunu anlamaya çalışmayın çünkü başaramayacaksınız. Kolektif endişe akıntısı hayatınıza hücum ediyor ve sizin bunu durdurabilecek gücünüz yok. Biraz ruhsal arayışın yardımı dokunabilir. Doğru, şu an kendinizi evrende bir toz zerresi gibi hissediyorsunuz. Fakat böyle hissetmek gerçekten çok mu kötü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyayı algılama biçiminizin yavaşça değiştiği uzun sürecek bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ruhsal durumlar birden hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Fakat ne yazık ki, düşünce alanındaki bu yeni gelişmelerin duygusal huzursuzlukları doğurduğunu fark edeceksiniz. İnatçı ve muhafazakar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu iç çatışma, eski alışkanlıklarınızın büyük çoğunluğunu ve durumları geleneksel bir bakış açısıyla değerlendirmeyi bırakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama, kişilere ve olaylara daha detaycı, eleştirel veya sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilir, finansal konularda güçlenme adına düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının arttığını düşünerek bunalabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, evlilik yıl dönümün için alışverişe çıkabilirsin. Eşine sürprizler yapacağın bugünde, seni sevindirecek bir telefon alabilirsin. Maddi açıdan bir beklentin varsa eline bir miktar para geçebilir. Evinin salonunda dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz tarafından ortaya çıkarılan miras konusu gündeminiz olabilir. Fikrinizin önemsenmemesi canınızı sıksa da herkesin eşit haklara sahip olduğu gerçeğini unutmamalısınız. Kızgınlıkla hareket edip zarar gören taraf olmayın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde acele karar vermemeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirirken dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Karşınızdaki sözlerinizi yanlış değerlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Bazı işlerinizde yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sizi üzen bazı konularda artık aksiyon almanızın zamanı geldi. Sizi üzen her şeyi bir deftere yazın ve daha sonra yakın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay sabah saatlerinden itibaren Koç burcunda ilerlerken güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüzü iyi kullanmalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde  atıyorsunuz. Bugün  enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların gözü üzerinizde olacaktır. Özgüveninizin tam olmasını avantaj olarak değerlendirin, insanlarla savaşacağınız bir silah olarak değil. Çevrenizle tartışmamalısınız. Çevrenizdekilerle iyi ilişkiler kurmanız, sizi hlayli karlı çıkarabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdikleriniz ile birlikte sakin bir günün tadını çıkaracaksınız. Hayattaki olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. Yaşam kalitenizi iyileştirmek için her fırsatı değerlendirin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 39"
Ay
Akrep
13° 11' 35"
Merkür
Koç
26° 00' 20"
Venüs
Balık
20° 28' 50"
Mars
Balık
04° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 07"
Satürn
Balık
13° 11' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 10"
Neptün
Balık
27° 46' 29"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 25"
Lilith
Başak
19° 41' 43"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>