Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız. Başınızı ağrıtmayan bir ilişki olması size yeterli geliyor. Çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Ama dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek.

İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş. Bu birikim inişli, çıkışlı bir grafik gösteriyor. Çünkü yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime çok sık dokunuyorsunuz.

Fazla kişisel bir kararla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız. Bu fazla kişisel tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü telkin alıyorsunuz. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekiyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 07:58 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyri, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, sevdiklerimizi, ailemizi, kendimizi mutlu etmenin işaretçisidir. Hoşumuza giden bir şeyler almak, evimize harcamalarda bulunmak, yaşadığımız yeri güzelleştirmek isteriz. Yeni bir yere taşındıysak dekorasyon işlerine ağırlık veririz. Ofis ve evde hareketlilik göze çarpar. İlişkilerimizi güçlü tutmayı, paylaşımda bulunmayı seçeriz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatikliğiniz ve samimiyetiniz birlikteyaptığınız veya vakit geçirdiğiniz kişileri etkilemenizi sağlayabilir, ama verdiğiniz sözleri tutabileceğinizden emin olmalısınız. Yapacağınız kişisel değişiklikler veya güncellemeler iltifatlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için fırsatlar çıkabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konulardaki sıkışıklıklar sizi rahatsız edebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili, evlilikte veya anlaşmalarda sizi zorlayan durumlar ortaya çıkabilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla kazanma imkanı varken az kazanmayı tercih etmeyin. Bereketli bir dönemle karşı karşıyasınız. Ek gelir fırsatlarını iyi değerlendirin.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken kişisel işleri bu hafta iyi bir şekilde düzenlemelisiniz. Parasal konularda ailenize yapacağınız yardımlar, onlarla aranızı düzeltmeniz açısından işe yarayabilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjileri deneyimlemeniz olasıdır. Ancak geceden itibaren Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle sizin de enerjiniz düşüşe geçecektir.Burcunuzun yöneticisi Merkür hala geri harekette olduğundan sizin de öncelikli olarak taşıt arızalarıyla ilgili risklere açık olduğunuzu bilmenizde yarar var. Tatil dönüşleriyle ilgili sorun yaşanmamasına özen göstermelisiniz. Gününüzün büyük bir bölümünü gündelik işlerin ve hatta angarya olabilecek meselelerin çözümüyle geçirmeniz mümkün gözükmektedir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 27' 20" R
Ay
Aslan
10° 43' 47"
Merkür
Koç
18° 54' 40"
Venüs
Koç
14° 35' 15"
Mars
Balık
19° 25' 51"
Jüpiter
Boğa
20° 53' 21"
Satürn
Balık
15° 18' 48"
Uranüs
Boğa
21° 36' 17"
Neptün
Balık
28° 28' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
19° 53' 25"
Lilith
Başak
21° 51' 40"
True Node
Koç
15° 34' 01"
Son Güncelleme : 17/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>