Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şaşıracaksın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Bir Başak olarak, diğer insanlarla iletişim konusunda birçok yüksek idealiniz olduğunu biliyorsunuz. Keşke her şey her zaman sevgi dolu ve kardeşçe olabilseydi... İdeallerinize uygun olan birçok olumlu şey olacağını görmek çok mutlu olabilir. Etrafınızdaki uyum, sevgi ve şefkat olacak, herkes birbirine karşı saygılı ve merhametli davranacak. Bu günün tadını çıkarın ve güç toplayın!

Bugün kariyer hedeflerinizde daha doğrudan olmaya karar verebilirsiniz. Hatta tamamen farklı bir yöne gitmeye karar verebilir ve kariyerlerinizi değiştirebilir, tutkularınızı önceliklerinizin de üstüne koyabilirsiniz. Kesinlikle büyük bir değişiklik yapmaya ve amaçlarınızı tamamlamak adına sorumluluk almaya hazırsınız. Yeni şeyler deneme ihtiyacınız hakkında kendinize karşı dürüst olun ve hayaliniz üzerinde durmaya devam edin!

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Güçlü duygular hissedebilirsin. Normalde kendini kontrol etmekte başarılı bir insansın ama bugün hislerin seni zor durumda bırakabilir. Damarına basmak kolay olabilir. Eğer yapabiliyorsan öfkeni kontrol altında tut. Düşüncelerini arındırmak için nefes egzersizi ve meditasyona yönelebilirsin. Ayrıca insanların söylediklerine karşı alınganlık gösterme!İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alım satım konuları, ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar gündeminizde olabilir. İç dünyanızda bazı ilişkilerde alma-verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Gizli işlerden ve etik dışı durumlardan kaçınmalısınız. İş ve finans konularında bir seçim, karar içinde olabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Başak burcu, güneş artık burcundan taşınmak üzere 2020'nin tuhaf getirilerini bugünlerde alacak ve şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Eğer çocukları olan bir Başak burcuysan bugün onların sorunları ile ilgilenmen gerekebilir. Artan sırt ağrılarını kontrole almak için yeni sporlar araştırabilirsin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız bir hayat sürüyorsanız beklenmedik bir anda hayat arkadaşınızla tanışabilirsiniz. Sevginizi açıkça ifade etmek sizleri kazançlı kılacaktır. İletişiminizde ayrıntılılara takılarak derinlere inmeniz gereksiz ve sıkıcı bulunabilir. Şartlara göre davranış sergilemeyi öğrenmeniz size samimi bir duruş verecektir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdeki birikimleri değerlendirmek için aktif bir uğraş içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni kazanç yollarını ortaya çıkması da mümkün.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konulara odaklandığınız, kariye ve para ekseninde düşüncelerinizin olduğu bir gün olacak. Kendi keyfiniz için harcamalar yapabilir, bütçenizi esnetebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda, harcamalarınızda, alışverişlerde hızlı davranmaktan kaçınmanız gerekebilir, duygularınıza veya içgüdülerinize göre hareket etmekten uzak durmalı ve cömert alışverişlerin önüne geçmelisiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son yaşananlardan oldukça memnunsunuz, ancak insanların kendinizle fazla övündüğünüzü düşünmesini istemiyorsanız, biraz sessiz kalmalısınız. Egoist biri gibi görünmek istemezsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı yüklü bir harcamaya işaret ediyor, bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve onlara ulaşabilmek için tüm gücünüzle çalışın. Bugün çok şanslı ve neşeli olacaksınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyiniz. İyimser duygular içinde olursanız, sevdiğinizle ilişkileriniz sıcak olacak. Aslında sevdiğinizin ilgisi bugün moralinizi yükseltecek. Kendinize güveninizi tazelemenize olanak tanıyacakfırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. Bu yeni oluşum insan ilişkilerinizin ve hayal gücünüzün de zenginleşmesinde olumlu katkıya sahip olacak. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>