Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güvende Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygu ve mantık arasında denge kurmakta zorlanmayacaksınız. Bakış açınzıdaki değişim, ilişkinizden yana var olan sorunların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlayabilir. Olumsuzlukların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Yarar sağlayabileceğiniz adımlar atacaksınız. Her türlü sıkıntının yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali de bulunuyor. Başarıya adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddi olumsuzluklara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Yapılması gerekenler üzerinde yoğunlaşmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizin nereden ve nasıl doğduğunu düşünün, sonra da bunu tersine çevirin. Her şeyin sizin baktığınız yerde başladığını gördüğünüzde bakacağınız yeri değiştirmek kolay olacaktır. Araştırma ve bilgi edinme yeteneklerinizi, kendinizi geliştirmek için kullandığınızda hayatınız ve çevrenizle iletişiminiz kolaylaşacaktır.

19 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün maddi konulara odaklanmak ve gelirinizi artırmak için fırsatlar yaratmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ise mükemmeliyetçi doğanızı kontrol etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin ve detaylarla boğulmadan ilerleyin

19 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınızortamında kendinizi güvence altına almak istiyorsunuz. Patronunuzla bu konu hakkında konuşma yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bu tavrınızı ‘bencillik’ olarak yorumlayabilir. Mutfakta yemek yaparken küçük kazalar yaşayabilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız. Yaşadıklarınızı unutmamak için bir deftere not almaya başlıyorsunuz.

19 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir adım atmak kadar attığınız adımların iyi bir yere çıkmasına çok ihtiyacınız olabilir. Kendinizi sabırsız ya da yetersiz hissetmek yerine her şeyin bir zamanı olduğunu ve bu zamana en doğru şekilde hazırlanmak gerektiğini düşünmelisiniz. İçinizdeki istek ve merakı, görmek istediğiniz sonuçların alt yapısına aktarın.

19 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu. Gün içinde kararsızlık yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda çevrenizdeki insanlar size gereğinden fazla sorumluluk yükleyebilir ya da sizi yapmak istemediğiniz işlerin içerisinde sokmaya çalışabilir.

19 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek başına daha çok zaman geçirebilirsin. Çevrendeki insanların bir acele içinde olması seni sıkıntıya sokmamalı. Kendi başına zaman geçirdikçe hayattan daha çok zevk alma imkanın olacak.

19 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi ifade etmek için hoş yollar olsa da belirli bir duyguya bağlanmanız pek mümkün değil. Gün daha çok duygusal düzeyde denemeler ve keşfetmelerle ilgilidir. Gün, genel olarak moralinizi yükseltme eğilimindedir ve kişisel ilgi alanlarınızı geliştirmek için özel bir zamandır. Birinin veya bir durumun idealist imajlarından en kötüsünü hayal etmenize neden olabilir. En iyi sonuçları elde etmek için umutlarınızı başka yere bağlamak yerine sevdiğiniz şeylere odaklanın. Eğer hazırlıksız veya düzensiz iseniz, şu anda meydana gelen herhangi bir drama, size olduğundan daha kötü gelebilir.

19 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ailenizle birlikte baş başa kalmak isteyeceksiniz. Onlarla duygu paylaşımı içinde olmanız, ortak aktiviteleri de gündeme getirecektir. Kafanızda tasarladığınız, satın almayı planladığınız eşyalar için uygun bir gün.

19 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

19 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etki sayesinde yeni başlangıçlar yapmaya daha yatkın olabilirsiniz. Sağlam adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Özellikle ev ve aile hayatınızı yakından ilgilendiren konularda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

19 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

19 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>