Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yararlı Sonuçlar İçin Sadece İstekli Olmak Yetmeyebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygularınızın bugün biraz düzensiz olduğunu görebilirsiniz. Güçlü enerji dalgalarında ruh haliniz gidip geliyor. Güne, daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde başlamanızı sağlayan doğal bir elektrik hissi var. Bir proje üzerinde inisiyatif almanız gerekiyorsa, geri çekilmeyin. Kalbiniz her zaman doğruyu söyler.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bazı kişisel alışkanlıklarınızla ilgili inatçı tavırlarınız var. Her zaman aynı yemekleri yiyor ya da sürekli aynı tür sporu yapmaya meylediyorsunuz. Fakat şimdi, vücudunuz çeşitlilik istiyor! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenin size faydalı olup olmayacağına bir bakın. Genellikle et yemiyorsanız, protein depolayın. Çok fazla et yiyorsanız bir süreliğine vejetaryen beslenin. Metabolizmanıza köklü bir değişim iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka okült ilimlerle ilgili resmi bir eğitim almayı düşünüyor olabilirsiniz fakat bu söze dökülemeyecek kadar karmaşık bu tip bilgileri içselleştirebileceğinizden emin olmayabilirsiniz. Sadece bu yüzden vazgeçmeyin. Buna da hayatınızdaki her yeni şeye yaklaşımınız gibi yaklaşın: her şeyi adım adım halledin. Bu alanlarda ve başka pek çok alanda yetkin olabilecek entelektüel seviyeye ve sezgiye sahipsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Aslan burcunda ilerliyor. Ay, Venüs ve Jüpiter ile açılar kurduğundan geçmişi unutturacak pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars bugün Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar enerjinizi daha çok çevrenizdeki insanlara harcayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabanız size ihtiyaç duyabilir. Onları yönlendirebilecek fikirler verebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde çok emek vermeniz, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Siz emek verdikçe karşılığı beklediğinizden iyi olacaktır. 2020 yıllık burç yorumları için tıklayabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip, inatçı tavırlar sergileyebilirsin. Çevrendeki herkesin sana karşı olduğunu düşünürken, elektronik araçlarınla da zor bir imtihana girebilirsin. Hızla değişen dünyanın içerisinde, zamanın da akıp gidişi hayatı sorgulamana neden olacak. Bu duygu ilkin seni yorsa da hemen kendini toparlayacaksın. Dünyayı keşfederek kendini de keşfedebileceğini düşünebilirsin. Kişisel gelişimini destekleyecek programlara katılabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranda kıskançlık krizi oluşabilir. Bugün aynı zamanda hiç beklemediğin bir anda eline bir miktar para geçebilir. Geldiği gibi gitmesini istemiyorsan, fazla bonkör olmamaya çalışmalısın.

19 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle birlikte zaman geçirebilir, planlar yapabilir ve birbirinize bazı önemli tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Ekip çalışmalarından fazlaca keyif alabileceğiniz ve yaşamanızda ufak tefek değişimler yapabileceğiniz bir gün.

19 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstikrar gerektiren noktalarda başarılı olabilirsiniz. Kararlarınızı sürdürmek ve hedefinize bir adım atmak sizi kısa süre sonra beklediğiniz başarıya götürecektir.

19 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi diğer insanlara, özellikle de partnerinize karşı, yabancılaşmış hissedeceksiniz. İki tarafın da üzülmemesi için biraz kendi kendinize vakit geçirmenizi öneriyoruz.

19 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi hayatın akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz. Kontrolünüz dışında durumların etkisinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle aileniz ile ilgili durumlar canınızı sıkıyor olabilir. İstediklerinizi elde edemediğinizde hırçınlaşıyorsunuz. Aile bireylerinize karşı çok fazla beklenti içinde ve çok karamsarsınız. Hiçbir şey düşündüğünüz gibi değil. Herkesin kendi hayatında bazı savaşları var. Sevdiklerinize karşı sabırlı olun ve onlara zaman tanışın.

19 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; önümüzdeki süreçte eğitim ve yolculuklarla ilgili yoğunluk gündem olurken çevren, kardeşlerin ve akrabalarınla ilişkilerinde mücadele içeresine girebilir, üstün olma çabaları verebilirsin. Hedef odaklı olmak verimli olsa da takıntıların kurbanı olmamaya özen göstermelisin. Aileni, sevdiklerini memnun etmek için arka planda tasarladığın girişimleri eyleme geçirebilirsin.

19 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 06" R
Ay
Boğa
27° 13' 10" R
Merkür
Koç
22° 29' 23"
Venüs
Boğa
11° 27' 09"
Mars
Koç
06° 15' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 49"
Satürn
Balık
17° 16' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 10"
Neptün
Balık
29° 09' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 38"
Lilith
Başak
24° 16' 44"
True Node
Koç
15° 18' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>