Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Klişelerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle aranızda aşk sözleri akabilir. Birbirinizle açık ve dürüst iletişime kurmanız konusundaki engeller, geçtiğimiz birkaç hafta içinde ortadan kalktı. Ve ayrıca bugün duygularınızı ifade etmekte her zamankinden daha iyi olacaksınız. Fakat sadece çok abartmayın. Böyle zamanlarda bile, fazla duygusal olmak sevgiliniz için rahatsız olabilir. Dikkatli olun ve günün tadını çıkarın.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neler olduğunu anlamaya çalışmayın çünkü başaramayacaksınız. Kolektif endişe akıntısı hayatınıza hücum ediyor ve sizin bunu durdurabilecek gücünüz yok. Biraz ruhsal arayışın yardımı dokunabilir. Doğru, şu an kendinizi evrende bir toz zerresi gibi hissediyorsunuz. Fakat böyle hissetmek gerçekten çok mu kötü?

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve görevlerinize odaklanabilir,hayatında ve sınavlarda önemli başarılar elde edebilirsiniz. Hedeflerinize hırsla yaklaşabilir, başvurularınızdan olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Klişelerden kurtulmak isteyebilirsin. 2021 yılını iyi geçirmek isteyecek, bu yönde çeşitli adımlar atacaksın. Bir telefon görüşmesinde aile bireylerinden birisininbulduğunu öğrenebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, akşamüzeri eşinle farklı planlar yapmak isteyebilirsin. Sağlığınla ilgili hassas bir döneme giriyorsun.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. İçinizde tutmayı tercih etseniz de her şeyi tek başınıza yaşamanız yükünüzü artırabilir. Güvendiğiniz bir yakınınızla sohbet etmek bugün size iyi gelebilir.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı özen göstermenizde fayda var. Korku ve endişe duyduğunuz konuları göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Gün içinde aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Akşam sevdikleriniz için sürprizler hazırlayabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmek bilmeyen bazı angarya işleriniz bugünlerde tekrar su yüzüne çıkabilir. Evrak-devlet işleriniz olabilir ya da varsa mahkeme tarihiniz belirlenebilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel yaşamınızda her zamankinden daha fazla iyi hissettiğiniz gerçeğini kutlamanın zamanı geldi. Birlikte vakit geçirdiğiniz insanlar, tamamen kim olduğunuzu anlar ve kabul ederler.  

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Sabrınız önemli. 

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda olan bütün karmaşıklıklar çok yakında sona erecek ve partneriniz ile birlikte huzurlu günler geçireceksiniz. Mali durumunuz ile ilgili olan endişeleriniz çok yakında bitecek veyerinizde herkes tarafından takdir edileceksiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Biraz yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız birtoplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 04" R
Ay
Başak
09° 56' 03"
Merkür
Koç
17° 30' 54"
Venüs
Koç
17° 36' 42"
Mars
Balık
21° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 51"
Satürn
Balık
15° 33' 30"
Uranüs
Boğa
21° 44' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 02"
Lilith
Başak
22° 07' 59"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>