Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenen birinin varlığından henüz haberdar değilsiniz. O kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmeler olabilir.

Son derece hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmalısınız.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi çocuklar gibi sevindirecek. Aynı zamanda ihtiyacınızı da gidereceği için yapmanızı gereken önemli bir harcamadan kurtulmuş olacaksınız.

Hemen yakınınızda fark etmeniz gereken pek çok güzel şey var. Gözlerinizi bu güzellikleri görmeniz için dört açmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok beğeniliyor, takdir ediliyorsunuz ama nedense bunu görmezden geliyorsunuz. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde yine geçmişe çok daldınız. Duygusalsınız. Bu özelliğiniz sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde,hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İdealist davranacaksın! Pazar gününü çalışmak yerine elbette dinlenerek geçirmek isterdin ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Senin boyutunu aşan duygusal ilişkiler kafanı bugün oldukça karıştırıyor. Eski eşinden aldığın haberler var olan birlikteliğinde gerilmelere neden olabilir. Bu zamana kadar emek sarf ettiğin konularda, hak ettiğini alırken, aklındaki planları hayata geçirmek adına sahip olduğun nitelikler sana yardımcı olacak. Fikirlerini ve planlarını kariyer hayatına geçirmek seni idealist biri yapıyor. Bu gün da inandığın konularda ısrarcı olmaya devam edeceksin. Aşk hayatın adına yılın en iddialı günü olabilir. Eğer kalbi boş bir Başak burcuysan, duyguların bu günden sonra boş kalmayacak. Mide problemi olan bir Başak burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle maddi konular yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durumu uzatmadan alttan almanızda fayda var.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdeki birikimleri değerlendirmek için aktif bir uğraş içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni kazanç yollarını ortaya çıkması da mümkün.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay gün boyunca burcunuzda ilerlemeye devam ederken hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Lider ve yönetici özelliklerinizi ortaya koyarken fazlaca sübjektif davranmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak gelirler, finansal konular ve çocuklarla ilgili harcamalarda yoğunlaşan gerginlik, akşam saatlerinde sonlanıyor. İlişkilerde uyum ve ortak anlayış ihtiyacınız fazla. Hafta boyu sorgulama içinde olan zihniniz, akşam saatlerinde ideallerin gerçekleşmesi huzuruyla yatışmış olur.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konular hakkında duygularınız değişebilir. Ancak, kararlı tutumunuzu sürdürmeyi başaracak ve olumlu davranacaksınız. Parasal konularda bazı terslikler çıkabilir. Kararsız ve sabırsızsınız.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 18" R
Ay
Oğlak
12° 15' 20"
Merkür
Koç
16° 33' 54"
Venüs
Koç
29° 48' 39"
Mars
Balık
28° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 56"
Satürn
Balık
16° 29' 24"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 50"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>