Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konularında keyifli bir gün seni bekliyor olacak. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile güzel muhabbetler edebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insandan etkilenmen olası. Aşkta güzel gelişmelere açık olmalısın bugün.

Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz.

Bugün maddi konularda pozitif düşüneceksin. Bu yapıcı durumun kontrol altında tutulduğundan emin olmalısın. Hayallere dalmak ve her şeyin iyi olacağına inanmak seni ileride zora sokabilir.

Kendine biraz zaman ayırmak ve bol bol nefes egzersizleri yapmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. Vücudunda oluşan gerilimi azaltmak için hem nefes egzersizlerine hem de esneme hareketlerine özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elektronik cihazlar etrafında dikkatli olman gereken bir gün. Özellikle iletişimini sağladığın cihazların bozulma ihtimali olabilir. Her şeye karşı hazırlıklı olmalı ve elektronik cihazlara güvenirken iki kere düşünmelisin.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün her istediğinizin hemen olmasını beklememelisiniz. Çünkü hedef ve hayallerinize ulaşmak için sınırlarınızı aşmanız hatta büyük çabalar vermeniz gerekiyor. Bazı maddi kaynakların yetersiz kaldığını fark edebilirsiniz. Mantık ve duygularınızı dengede tutmayı başardığınızda işlerin daha emin bir şekilde gittiğini göreceksiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde emin adımlarla başarı basamaklarını zorlanmadan çıkıyorsun. İş konusundaki tecrüben arttıkça, öğrendiklerini başkalarına da aktarmak isteyeceksin. Bugün, detaylara odaklanma ihtiyacı duyabilir ve işlerini daha organize bir şekilde yönetmek isteyebilirsin. Planlama ve analiz becerilerini kullanarak daha verimli çalışabilir ve hedeflerine ulaşmak için adımlar atabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal kırıklıklarınız, egonuzun zarar görmesi motivasyonunuzu düşürebilir. Bu düşüklüğü aşmak adına bazı yaşananları gözden geçirmelisiniz. İnsanın kendine yapacağı iyiliği ve kötülüğü başkasının yapamayacağından emin olun.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu. Gün içinde kararsızlık yaşayabilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda yoğun düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Olaylara sakin tepkiler verebileceksiniz. Herkes sizinle iletişim kurabildiği için size yönelmeye başlayacak.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinde, derinlerde kalmış bir yeteneğini keşfedebilirsin. Bu yetenek sayesinde bir şeyler başarmak için çaba gösterebilirsin. Her şeye yeni bir perspektiften bakmak sana çok daha iyi gelecek.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sizin için ilerleme, büyüme veya eğitim, seyahat ilgili iyi haberler olabilir. Gitmek istediğiniz bir yere gittiğinizi hissetmek için doğru insanlarla ve bilgilerle bağlantı kurabilirsiniz. Genişletilmiş bir dünya görüşü güçlü bir şekilde şekillenir. Ayrıca bugün gayri resmi, işbirlikçi ve uyumlu faaliyetlere yöneliyorsunuz ve günün enerjileri bunları destekliyor. Arkadaşlık ve ortak mutluluk fırsatları doğar. Çalışmanızı, fikirlerinizi veya uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmak ödüllendirici olabilir. Birlikten kuvvet doğuyor ve bundan da yine en çok siz faydalanıyorsunuz.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz; her kelimenin altında farklı bir anlam aramanız hata, biliyorsunuz.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar bugün aşırı stresli olabilir ve kolay sinirlenebilir, ancak bu kesinlikle içine düşmemeniz gereken bir tuzak. Uyum sağlama becerileriniz sayesinde bugün gibi bir günde kendini göstermesi muhtemel zorlukları aşmanız zor olmayacak. Büyük ihtimalle inatçı bir şekilde birbirine karşı çıkan iki farklı tarafla karşılaşacaksınız. Onların arasında denge sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.Şanslı numaralarınız neler?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak burcu, aynı anda birçok olay gerçekleşiyor. Bir karar verme ihtiyacı doğacak ve daha eğlenceli bir yaklaşım izlemeye çalışmalısın. İşler yoluna giriyor ve zor bir durumun sonunda seyahate çıkabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, neşeli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Duygusal konularda yeni başlangıçlara hazırsınız. İş ortamında pes etmekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 23' 16" R
Ay
Aslan
09° 53' 20"
Merkür
Koç
18° 57' 21"
Venüs
Koç
14° 30' 07"
Mars
Balık
19° 22' 37"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 24"
Satürn
Balık
15° 18' 23"
Uranüs
Boğa
21° 36' 04"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
19° 53' 10"
Lilith
Başak
21° 51' 12"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 17/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>