Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer turnayı gözünden vurduğunuzu düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa, ama o da, cesarete gösterip değer birine benziyor.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bir alacağınız sizi uzun zamandır bekletiyor. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bugünlerde göze çarpan bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bekar ve yalnız başaklar bu günlerde yalnızlığa veda edebilir. Artık umutsuzluğu ve aradığınızı bulamama korkularını geride bırakmalısınız. Siz her zaman beğenilir ve takdir görürsünüz. Fakat aşk konusunda seçici davranan yapınız nedeni ile uzun süredir duygularınızı dondurmayı ve hayatı tek başına sürdürmeyi tercih ettiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, gerek ikili ilişkimizde ve gerekse parasal konularda güven, rahatlık, sevgi, şefkat gibi olguları önemsediğimizi gösteriyor. Beraberlikleri bu anlamda ele alacağız. Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, hemhem özel hayatımızla ilgili konularda geleceğimizi düşünüyoruz. Bize artık geçmiş değil, yarınlar gerekiyor. Aklımızı başımıza alıp düşünmemizi sağlayan bu enerji yararlıdır. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, maddi ve manevi anlamda sağlamlık ve güven olguları önemli. Merkür gerilediği için gölgeli günleri dahil olmak üzere her durumu bilinçli şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor.  Özellikle ilişki meselelerinde bunu çok fazla önemseyeceğiz. Saat 20:50 Ay- Chiron destekleyici görünüm etkisinde, yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,  

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Arkadaşlarınızla bazı olumlu paslaşmalar gerçekleştireceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için önemli şeylere odaklanmalısınız. İnsanların olayları istediğiniz şekilde görebilmesi için sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizden faydalanın. Bazı şeylerin olurunu sağlamak için mantıklı ve politik olmak gerekirken tartışmalara girmeniz, olayları olumsuz etkileyecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda başkalarının fikirlerini alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Fikirlerinizle ilgili tartışmalardan uzak durmalısınız. İş hayatınızda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemek sizi rahatlatabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz başarı ayağınıza gelecek. Dostlarınız kıskançlık yapabilir ama kötü niyetli değiller.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda, değişik yerlerde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün, kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz.Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay'ın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir, inançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hukuki meselelerde adalet bilincinizin güçlü ve buyurgan olduğu anlardasınız.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>