Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusal Hareketlenmeler Olabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Sevdiğiniz biri bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Sizi sinir eden bir "önce ben davranışı" söz konusu olabilir. Rakibinizin hemen yanıldığını varsaymayın. Ortaya çıkan her çatışmada öğrenilmesi gereken değerli bir ders var. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenme fırsatı olarak görün.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı planlar yapabilir, hızlı fikir değişikliğine gidebilirsiniz. Araçlarla ilgili konular, seyahatler ve sosyal çevreniz gündeminizde olabilir. Eşin akrabalarıyla ilişkilerde gerilime dikkat. Bazı ilişkilerle ilgili şaşırtıcı gerçekler öğrenebilirsiniz. İmalardan kaçınmalı, manipülatif tavırlar sergilerken etik değerleri aşmamalısınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sırların açığa çıktığı bir günden geçerken gökyüzü dikkatli olmanı vurguluyor. Duygusal olarak iniş-çıkışlar yaşayabilirsin; bu durum ilişkini ve arkadaşlıklarını etkileyebilecek sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir. Eğer yaşam alanını değiştirmeyi düşünen bir Başak burcuysan bir tanıdığının aracılığıyla tam da istediğin gibi bir ev bulabilirsin.

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmiş konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Eski defterleri açmak hiç kimseye kazanç sağlamayacaktır. İleriye odaklanmalı ve yürümeyi seçmelisiniz. Partnerinize karşı soğuk davranışlarınız soru işaretlerine neden olmaktadır. Kendinizi ifade etmelisiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftasonu hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü sakinlik ve içe dönüklük odaklı geçirirseniz iç huzuru tam aradığınız yerde bulabilirsiniz ve dostlarınızla da deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz...

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik olmak istiyorsunuz ama profesyonel görünmeniz mi gerekiyor? Sorun değil! Güzel bir bluz ve yanaklarınız hafif bir allık. İşte oldu!

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı yüklü bir harcamaya işaret ediyor, bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve onlara ulaşabilmek için tüm gücünüzle çalışın. Bugün çok şanslı ve neşeli olacaksınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 50" R
Ay
Başak
09° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 33' 02"
Venüs
Koç
17° 31' 21"
Mars
Balık
21° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 52"
Satürn
Balık
15° 33' 04"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 47"
Lilith
Başak
22° 07' 30"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:36

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>