Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geç Olmadan Önleminizi Almalısınız Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeli olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Sorunların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Enerjiniz bir hayli yoğun ve bu da çalışmalarınız konusunda güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Finansal olarak biraz daha dengeli olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. Çabalamalı ve karşılığını almak için beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu olmayı bir koşula bağlamamalısınız. Bu sizi yorucu ve sert kurallardan koruyacağı gibi ilişkilerinizi de etkilemeyecektir. Fikirlerinize başvurulabilir, evinizle ilgili bazı kararları sizin belirlemeniz gerekebilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kişisel gelişim ve öz bakımınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için bedeninize iyi bakabilir, egzersiz yapabilir ve ruh halinizi iyileştirecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız size iyi gelecek.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız problemleri bugün çözüme ulaştırıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerle beraber olmak sizi olumlu etkiliyor. Yeni bir ilişkiye başlamış Başak burcuysanız, partnerinizin olumsuz davranışlarınızı görmezden geliyorsunuz. Ama bu davranışlar ilerleyen zamanlarda başınıza dert açabilir. Geç olmadan önleminizi almakta fayda var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadıklarınızı, benzer hislerin içinde olduğunuzda neyi nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugün bir benzerini yapmak adına aslında her şeye sahip olduğunuzu gördüğünüzde bunun iç rahatlığı günü sakin geçirmenize yardım edecektir. Ayağınıza bağ olan işleri toparlamak ilerleyen gündemlerinizi kolaylaştırabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi partnerinizle olan süreci düşünmek isterken bulabilirsiniz. Zamanlama hususunda kendinizle yarışacağınız işlerinizin birikmiş olabileceği bir gün.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla yapacağın konuşmaların tartışmaya dönmemesi için daha dikkatli olmalısın. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için konuşurken seçtiğin kelimelere özen göstermekte yarar var. Gönül kırmamaya çalışmakta yarar var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün birileri yerine getirebileceğinden daha fazlasını vaat edebilir ve bu pek iyi niyetli olabilir. Buna ek olarak, aşırı coşkunun sizi kötü seçimler yapmaya ve cüzdanınıza dikkat etmemeye yönlendirdiğini fark etmek önemlidir çünkü daha sonra pişman olunabilecek ani hareketler yapabilirsiniz. Ayrıca aslında bir konunun tüm yönlerinin ortaya çıkması için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğundan hızlı karar vermeniz gerektiği fikrinden kaçının. Gün ilerledikçe, özellikle yanınızda özel bir kişi varken oldukça üretken olabilirsiniz veya ilgi ve özen göstererek birisiyle bağ kurma şansınız artar.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafınızdaki insanlarla oldukça keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Aktif kişiliğinizden dilediğiniz gibi yararlanma şansınız var. İletişim gücünüzden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Dikkatinizi toparlamayı başarmanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Partner, ortaklık konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluk almanız gerekebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyiniz. İyimser duygular içinde olursanız, sevdiğinizle ilişkileriniz sıcak olacak. Aslında sevdiğinizin ilgisi bugün moralinizi yükseltecek. Kendinize güveninizi tazelemenize olanak tanıyacakfırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. Bu yeni oluşum insan ilişkilerinizin ve hayal gücünüzün de zenginleşmesinde olumlu katkıya sahip olacak. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün

20 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 28" R
Ay
Balık
23° 12' 14"
Merkür
Koç
19° 01' 55"
Venüs
Boğa
06° 03' 22"
Mars
Koç
02° 53' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 02"
Satürn
Balık
16° 55' 41"
Uranüs
Boğa
22° 34' 58"
Neptün
Balık
29° 01' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 17"
Lilith
Başak
23° 47' 35"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>