Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ataletten Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün enerjik ve sosyal hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri sayesinde de, arkadaşlık ihtiyacınızı arttırıyor. Bu iyi bir şey, çünkü genelde ilgiye ve cesaretlendirmeye ihtiyacınız olduğunu unutuyorsunuz! Bugün sevgilinize aşk ve hassasiyet göstermeye hazır, rahat bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, daha yumuşak tarafınızı ifade etmeniz bugün birinin ilgisini çekmenizde yardımcı olacak.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Birkaç gün boyunca yaşanan ilgisizlik ve lakaytlık sonrası bugün enerjin tekrar yükseliyor. Seni zaptetmeye çalışan her kim olursa olsun dikkatli olsa iyi olur çünkü bu tarz engelleme girişimlerine hiçbir şekilde hoşgörülü yaklaşmayacaksın. Basıtırılmayı reddediyorsun! Ayrıca harika bir lider olarak da itibarını geri kazanacaksın.Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rutin dışına çıkacağınız planlar içinde olabilirsiniz. Değişiklik ve yeniliklerle ilgilenebilir, sağlık ve estetik konularına odaklanabilirsiniz. Gün içinde gecikme ve aksaklıklar olabilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta yaptığın alışveriş, seni maddi olarak zorlayabilir. Maaşının büyük bir kısmını farkında olmadan harcamış olabilirsin. Beklediğin haberlere dair kulağın hep telefonda, güzel gelişmelere şahit olabilirsin. Üzerinde hissettiğin ataleti atmak için güzel bir gün. Kendinde değişiklik yapmak isteyeceksin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplarınızla ilgili kendinizi suçlayabilirsiniz. Suçladığınız kişi çözümü getirecek kişiyle aynı olduğu için bu konuda fazla yüklenmemelisiniz. Kurtarıcı detaylara sahip bir plan kısa süre kendinizi toplamanıza yardımcı olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz kalabalık olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanacaktır. Fazla ateşli davranabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özellikle dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar ilginizi çekebilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sinirlerinizin gerilmesine vesile olacak bazı olaylar ve maddi problemler olabilir. Verimli çalışma performansınız işinizde hızlı dikkat çekebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile üyesini veya eski bir arkadaşını içeren belirli bir durum hakkındaki duygularınızı ifade etmeniz gerekir. Neyse ki,konuşmaya hazırsınız ve onlar da hepsini duymaya hazırlar. 

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için, hata yapmaktan korkuyorsunuz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmelisiniz. Yanlış yargılarınız var.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte çalışma ortamınız, gündelik yaşamınızla ilgili konuları önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde üretken, çalışkan yönünüzü ortaya çıkarmak sizi motive edebilir, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birden bire karşınıza çok özel bir insan çıkacak ve o an, ne kadar şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Maddi açıdan avantajlı olacağınız yeni bir döneme girdiniz. Önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları fark ederek gerekli değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzak durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol edin!

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 34" R
Ay
Akrep
24° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 16' 30"
Mars
Balık
26° 08' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 38"
Satürn
Balık
16° 09' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 45' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 39"
Lilith
Başak
22° 49' 20"
True Node
Koç
15° 34' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>