Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamıştınız. Bugünü rahat geçireceğinizi düşünüyordunuz, ama işyerinize geldiğinizde bunun mümkün olamayacağını gördünüz. Bu günlerde işinize karşı bir kızgınlık içindesiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Sizin çok değişik bir bakışa sahip olduğunuz bir konu birkaç yakınınız arasında sorun olmuş gibi görünüyor. İlginç görüşlerinizle bu tartışmaya katılmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olacak.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:27 Merkür-Pluto görünümünü faydalı  buluyorum. Düşüncelerinizi dile getirme, hakkınız olana sahip çıkma anlamında destekleyicidir. Tutkularınızı yoğun hale getiren Pluto ise aşk evinizde ilerliyor. Bu iki enerji, aşkın derinliklerinde yol almanızı, sezgileriniz ve aklınız sayesinde her türlü problemi çözebilmenizi, güçlenmenizi sağlayıcıdır. Saat 06:32-08:53 arasında boşlukta olacak Ay etkisinde, şartlara göre hareket etmenizde fayda var.  Yeni tanışacağınız insanlar konusunda  dikkatli olmanız, hemen güvenmemeniz, kim olursa olsun hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Karşınıza çıkabilecek fırsatları hemen değerlendirmek, daha sonra problemlere neden olabilir. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, birteklifi almanızı, elinize bir para geçmesini veya işvereninizle yapılacak bir görüşmenin işaretçisidir. Maddi açıdan rahatlamak istersiniz. Şu andaki mevcut sorunlar uzlaşıyla çözüme kavuşabilir. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınızdan gelen beklemediğiniz telefonlarınız sizi heyecanlandırabilir. Oysa, siz çok uzun zamandır ilgi bekleyen konulara uzak kalmıştınız. Çok fazla hassas davranarak gereksiz bir şekilde konuları uzatmamaya çalışın. Arkadaş çevreniz de sizden bu konuda daha hoş görülü olmanızı bekliyor. Size yakışan da bu olacak.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veya yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler maddi açıdan sizi özgürleştirebilir. Yeni şeyler örenmenizi sağlayacak yerlere ziyaretler veya seyahat planları yeteneklerinizi geliştirmenizi ve yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir. Planlarınızıarkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla paylaşarak ilginç fırsatlar yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte eski projeleri tekrardan gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi etrafınızdaki insanlara daha rahat kabul ettireceğiniz bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Beklediğiniz iyi haberlere sonunda kavuşuyorsunuz. Fırsatları tepmeyin, büyük işler başaracağınız dönemdesiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız. Maddi konularda zorlanmalarınız olsa bile üstesinden gelmeyi bileceksiniz. Gününüz,ve keyif arasında çok verimli geçebilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene doğru karar mekanizmanız ve hareket alanınız kısıtlıyken, öğleden itibaren kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz.Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde fırsatlar veya cazip öneriler önünüze gelebilir. Sahip olduğunuz erdemlerden dolayı arkadaşlarınıza baskı kurabilecek ve yönlendirecek bir yapıda bulunuyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı çocuklarınızın gereksinimlerine uyumlandıracaksınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 05"
Ay
Akrep
26° 21' 20"
Merkür
Koç
26° 31' 14"
Venüs
Balık
21° 48' 09"
Mars
Balık
05° 05' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 41"
Satürn
Balık
13° 19' 10"
Uranüs
Boğa
20° 40' 09"
Neptün
Balık
27° 48' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 10"
Lilith
Başak
19° 48' 51"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>