Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dayanışmaya Olan Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 50%

Daha iyi yöntemler bulmayı seviyorsunuz ve şu an aşk hayatınızı iyileştirmek için ilham alabilirsiniz. Belki de sevgilinizle bir monotonlaştığınızı hissediyorsunuz. Birbirinizle iletişim kurma şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Veya programınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz, böylece birbirinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Harekete geçin ve sevgilinizle daha güçlü bir bağ kurmaya odaklanın.

Bugün bir politikacı gibi düşünmek için uygun bir gün. Belki sosyal bir etkinliğe katılacaksınız ve önemli bir hamleyle sektörün tanınmış insanlarının arasına karışabilirsiniz. Ellerini sıkar ve kendinizi insanlara tanıtırsanız iyi olur. Bu network oluşturma yeteneğiniz yakında sizi herkesin aklında ön plana taşıyacaktır. Çok geçmeden, kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacak birçok heyecan verici teklifle karşılaşabilirsiniz.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün güçlü ve özgüvenli hissetme şansın çok yüksek. Günün enerjisini daha önce hiç yapmadığın bir şey yaparak kullan; dayanıklılığın da yüksek olduğu bir gün. Bir şeyler başlatmak için doğru kişi sen olabilirsin - özellikle de değişime tanık olmak istiyorsan. Eğer hiç bir alanda liderlik için yarışmadıysan ve rekabet yaşamadıysan, bunu yapmayı bir düşün! Gerçek bir fark yaratmak için güce ve popüleriteye sahipsin!Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdekive konulara daha araştırmacı ve sorgulayıcı yaklaşabilir, mükemmeliyetçi yanınızla hareket edebilirsiniz. Uzmanlaşma gerektiren, detaylı işleri halletmek adına oldukça güzel bir gün. Fakat takıntılı düşünceler ve tek bir bakış açısına saplanma tuzağından kaçınmalı. Kardeşler, yakın çevre gündeminizde olabilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önsezilerini takip etmekten kaçınmadığın bir günden geçiyorsun, öyle ki yanılmadığına da şahit olacaksın. Gökyüzünün eli üzerinde; daha organize ve yüksektesin. Grup çalışmalarında, kalabalık ortamlarda oldukça verimli olduğun bir gün olacak. Evde mutfağına, banyona, musluklara dikkat etmeni öneririm; beklenmedik harcamaların yaşanmasına neden olacak sonuçlar çıkabilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için yeni bir hobi edinebilirsiniz. Üretmek size çok iyi gelecektir. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz harika bir gün. Arkadaşlarınızın sorunlarını çözüme kavuşturmada bir numara olabilirsiniz. Sevdiğiniz kadar seviliyorsunuz da.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerini yakın çevrenize ayırabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki muhtemel yenilenmeler haberler, yerel dergiler veya gazeteler aracılığıyla karşınıza çıkabilir ve gündeminiz olabilir. Bu değişiklikler oldukça tartışmalı olabilir, bu nedenle çok fazla dedikodu ve bir dizi görüş -artısıyla eksisiyle- duyarsanız şaşırmayın. Kendi düşüncelerinizi oluşturmadan önce gerçekleri daha derinden incelemek isteyebilirsiniz. Bu oldukça aydınlatıcı olabilir!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in burcunuzdan ayrılmadan önceki bu son gününü kişisel konularınıza öncelikler tanıyarak, kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri veya yapmak istediklerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde beklediğiniz derinlik bugün daha fazla olabilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzmanları dinleyin ve ardından tavsiyelerinin yaşam tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza göre nasıl uyarlanabileceğini görün. Güzellik ve stil konusunda yardıma ihtiyacınız var.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati iletişim trafiğinizi artırıyor.Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Kısa süreli seyahatleriniz için destekleyici bir gün olacaktır. Bugün katılacağınız eğitimlerden ve seminerlerden verim alırsınız.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmeniz için motivasyonunuzu arttırmalısınız. Kafanızı dağıtmanıza yardımcı olacak yeni aktivitelere yönelin ve sevdiklerinizle güzel bir akşam yemeğine çıkın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

21 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 38' 24"
Ay
Akrep
17° 53' 07"
Merkür
Koç
26° 12' 23"
Venüs
Balık
20° 57' 16"
Mars
Balık
04° 33' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 58"
Satürn
Balık
13° 14' 28"
Uranüs
Boğa
20° 38' 14"
Neptün
Balık
27° 47' 20"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 45"
Lilith
Başak
19° 44' 17"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:22

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>