Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularınızı Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın yollarını aramalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı, gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için harekete geçmeniz gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi düzeniniz ve sakinliğiniz içinde kalmak sizi dışarıdaki kaostan korur. Bu duyarsızlığı değil olayları ayrıştırabilme gücünüzü geliştirecektir. Yaşam koşullarınızı ve ev düzeninizi, işinize göre düzenlemek durumunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olacak. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutmak için sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye özen gösterin.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş yıllarda kendi işinizi kurmuş ve beklenmedik sonuçlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu kötü tecrübenin sizi olumsuz etkilediğini düşünüyorsunuz. Cesaretinizi toplayıp oyuna tekrar başlamak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerinizde mantığınızı ön planda tutmaya çalışsanız da zaman zaman duygusallığınıza yeniliyorsunuz. Duygularınızı saklamak yerine açıkça dile getirmelisiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Kilonuz, saçlarınız, giyim tarzınız ve hatta bazı hareketlerinizi değiştirmek zor gibi görünse de basit ve yeni alışkanlıklar bunu kolaylaştırabilir. En son ne zaman kendinizi eleştirmediğiniz bir duruşta olduğunuzu düşünün ve o zamanları şimdiki zamana uyarlamaya çalışın.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak ailevi konular sizi meşgul edebilir. Evinizde değişiklikler yapabilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir ev yaratabilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde sorunlarınız çözülecektir, sadece sıkı bir planlama yeterli olacaktır. Hayatta öğrenmeniz gereken dersleri iyi bir şekilde analiz etmelisiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunların hakkında konuşmadan insanların seni anlamasını bekleyemezsin. Güvendiğin insanlarla konuşmak daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aksi takdirde hem kendine hem etrafındakilere istemeden zarar vermeye devam edebilirsin.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün becerikliliğiniz, eski bir şeyi yeni bir şeye veya olumsuz bir şeyi olumluya dönüştürmenize yardımcı olur. Bu dönüşüm de sizi büyümeye ve gelişmeye teşvik eder. Geçmişteki bir reddedilmenin veya kişisel bir kırgınlığın getirdiği hüznü hırsa dönüştürüp bunu hayatınızı iyileştirmek için kullanabilirsiniz veya geçmişteki bir ilişkiyi farklı bir şekilde görebilirsiniz ve bu iyi hissettirir. İlerlerken daha güçlü hissetmek için neyin ayarlanması gerektiğini ve muhtemelen neyin geride bırakılması gerektiğini daha iyi görebilirsiniz. Kayıp ve değerli bir eşyayı bile bulabilir veya burnunuzun dibinde olan bir kaynağı keşfedebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hızlı düşünüyorsunuz. Yaptığınız işler konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle, yenilikler konusunda her zamanki çekimser tavırlarınızı pratik ve hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkasının parası geçici ve sıkıntılı senin için, bu yüzden çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları geliyor. Para adeta sana bolluk ve bereketle akıyor. “Parayı seviyorum ve hayatıma çekiyorum” cümlesini tekrar edebilirsin bugün. Biraz sabırlı olman gerekebilir. Sabır kapıyı açan son anahtardır, unutma. Gecikmelere ve tahriklere rağmen de istediklerini kazanabilirsin, sakın pes etme.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 33" R
Ay
Oğlak
25° 16' 02"
Merkür
Koç
16° 53' 37"
Venüs
Boğa
01° 00' 01"
Mars
Balık
29° 43' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 26"
Satürn
Balık
16° 34' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 50"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 32"
Lilith
Başak
23° 20' 16"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>