Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, partnerinizin kafasında sorulara yol açıyor. Böyle durumlarda kıskançlığın doğal olduğunu biliyorsunuz. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

İş konusunda inatlaştığınız birisi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız. Yakında bir görüşmeniz olabilir.

Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Maddi durumunuzda bunun dışında herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

Bir konuda sizi sürekli uyaran kişi, sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketen paylaşacaksınız. Akşam bir davet alacaksınız. Bu günlerde sağlığınızla biraz daha ilgili olmanız gerekiyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür, geri hareketi sona ererek düz seyirle burcunuzda ilerleyecek. Bu sizlerin geçmiş meseleler üzerinde karar verme, uygulama, planlarınızı yürürlüğe koyabilmenizi sağlıyor. Genelde, doğanızda olan inceleme, detaylı ele alma hali geri hareket döneminde olduğu gibi yine etkilidir. Fakat şimdi takılıp kalmazsınız. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun artı ve eksilerini şöyle bir inceledikten sonra kararınızı verirsiniz. Kişisel girişim, planlama, aktif olarak işleri yürürlüğe koymada pratik zekanız yardımcınızdır. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasındaki etkili Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Bu geçişte Başaklar, hem ilişkilerinde hem de kazanç konularında bir strateji belirleme gereği duyacaktır. Çünkü huzur bulmak, hayatla uyum sağlamak, geleceği kurmak istiyorsa bu şarttır. Sadece maddi ve manevi anlamda değil, hayatımızı garanti altına almak arzumuzun da etkili olduğu bir süreçteyiz. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizde güç birliğine ihtiyacınız var.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Önümüzdeki on gün bu anlamda yılın en güzel zaman dilimlerinden denilebilir. Duygusal tartışmalardan kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar karşısında enerjinizi sürekli alçalıp yükseliyor. Bir anınız bir anınızı tutmuyor. Sevdiğiniz kişiyle enine boyuna sorunlarınızı konuşun.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Maddi varlıklarınızın üzerine daha fazla düşebilir, kazanç oluşturacak durum ve koşulları yakından takip edebilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz.Ancak sabah saatlerinde bu konularla ilgili ailenizle kısa bir gerginlik yaşamanız mümkündür. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Parasal kaynağınızla ilgili alacağınız bir haber veya ayrıntı sayesinde spekülatif durumunuzu dengeleyeceksiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 17" R
Ay
Akrep
27° 39' 11"
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
25° 33' 51"
Mars
Balık
26° 19' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 54"
Satürn
Balık
16° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 28"
Lilith
Başak
22° 50' 54"
True Node
Koç
15° 34' 00"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:08

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>