Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluklar Çoğalıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Hazır yapabiliyorken keyfini çıkar. Bugün enerji dolu bir gün. Günün dinamizmiyle dengene geri dönebilir ve düzenlemelere girişebilirsin. Eğer son günlerde halsiz ve bitkin hissediyorsan bugün bu durum tersine dönecek. Bu açılar, fiziksel dayanıklılık, hırs ve dikkat olarak sana destek sunuyor olacak. Geri plana düşen ve ilgilenilmeyi bekleyen projelere geri dönebilirsin. Günün sunduğu fırsatları değerlendir.Erkek akranlarınız gibi, sizin için de, öz güveninizi kaybettiğinize dair süren endişe dönemi sona eriyor. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konular ve görüntünüzle ilgili değişiklik isteği gündeme gelebilir. Gün boyu risk almakla ilgili daha temkinli olmalı, anlık kararlar almamalısınız. İş veya özel hayatınızda motivasyonunuzu etkileyen bir konuda netleşme, sonuçlanma yaşanabilir. Önemli görüşmeler yapılabilir.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı çok daha kolay ‘hayır' diyebilir konumda bulacaksın kendini. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, inişli çıkışlı aşk hayatın konusunda net bir karar vermen gerekebilir. Yakın çevrenle bu durumu paylaşımın sevgilinin kulağına gidebilir. İş hayatında beklemediğin sorumluluklar gündeme gelebilir.

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil planları yapıyor olabilirsiniz. Yalnız partnerinizin haberi olmaması şartları zorlayabilir. Çalışma şartlarını dikkate almayı unutmamalısınız. Zihniniz oldukça stratejik çalışıyor olabilir. Projelerinizi gerçekleştirirken bütün dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışmaları ve ticari konuları iyi organize etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akşam için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular daha ön plana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorluk çekmediğiniz bir gündesiniz. Ayrıca çekiciliğinizin de artması beraberinde karşı cinsin sizinle ilgilenmesine...

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açık konuşmak gerekirse, gözünüzün önünde biri varsa, bugün onunla bağlantı kurma günüdür. Çekingen davranmanın hiçbir anlamı yok!

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile konularını gündeme taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizi düzenleyebilir, dekorasyon ve tadilat işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Güneş'in terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor, önümüzdeki bir aylık dönemi bütçe planlaması yapmak için değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş'in burç değiştirdiği bugünden itibaren önümüzdeki bir aylık dönemde odağınızdave para konuları olabilir. Elinizdeki imkanları, parayı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirme konusunda motive olabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bazı kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde yanlış zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza neden olabilir. Çok özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 47" R
Ay
Akrep
21° 45' 53" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 02"
Mars
Balık
25° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 13"
Neptün
Balık
28° 45' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 50"
Lilith
Başak
22° 47' 46"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>