Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mücadeleyi Seviyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için ne gerekiyorsa onu yapın.

Beklenmedik bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Mesleki olarak sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Doğru yaklaşımların her açıdan önemli olabileceği bir süreçtesiniz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Harcamalarınızı dengelemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz bir şey olmadığında buna eskisi kadar sinirlenmediğinizi görüyorsanız kendinize alternatifler oluşturmayı öğrenmişsiniz demektir. Kalıpların sizi engellemesine değil geliştirmesine olanak tanıdığınızda hayatınızın akışından memnun olabilirsiniz. Bu kendinize yeni bir kaynak bulma, var olan çalışmaları değerlendirme noktasında şanslı olabilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün pratik ve detaylara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. İşlerinizi düzenlemek ve planlamak için uygun bir gün. Ayrıca sağlık ve beslenme konularıyla ilgilenmek önemli.

22 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda hiçbir zaman mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz. Pes etmek size göre değil. Yaşamınızda daha somut adımlar atmak istiyorsunuz. Size sunulan fırsatları kaçırmak istemeyeceksiniz. Yeni bir eve taşınmış Başak burcuysanız, düzeninizi bir an önce kurmak istiyorsunuz. Bu süreçte yakın bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes için istediklerinizi kendiniz için isteyip yapma zamanındasınız. Bir şeylerin yenilenmesi ve değişmesine olan ihtiyacınıza kulak verin. Artık önünüz açıldı, aklınızdakiler aklınızda kalmasın.

22 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Güven arayışında olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Çatışma içinde olduğunuz konuları farkına varmak sizi zorlayabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Enerjinizi dağıtmadan hareket etmelisiniz. Tek bir konuya yoğun olarak odaklanmak sizler için daha karlı olacak.

22 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapıcı konuşmalar içine girmek seni sevindirecek. Uzun zaman sonra görüştüğün bir arkadaşın sayesindekonusunda yeni gelişmelere açık olabilirsin. Onun vereceği bilgiler sayesinde ilerleme sağlamak seni memnun edecek.

22 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, sizi birine veya bir konuya desteğinizi ve bağlılığınızı gösterme konusunda güçlü bir konuma getiriyor. Ayrıca daha önce görmediğiniz fırsatları görme yeteneğinizi de vardır. Bu yeni bakış açısı göz önüne alındığında, son zamanlardaki iniş ve çıkışlardan ders alıyor ve planlara ve fikirlere ince bir ayar yapıyor olabilirsiniz. Bugün ayrıca doğal olarak biraz daha içinize kapanık veya kendini korumacı olabilirsiniz. Muhtemelen baskılardan bir süre uzak durmanın ve kendinizle daha iyi iletişim kurmanın faydasını göreceksiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızla yaşadığınız zaman, sizi anlamak o kadar zor ki. Alınganlık gösterebilir, çevrenizi kırabilirsiniz. Yalnız kaldığınız zaman, olayları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Eski hataları artık tekrarlamamalısınız.

22 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

22 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat yolunda ders alarak ilerliyorsun. Yaşadıkların aslında senin tecrübelerin. Olumsuz düşüncelerden arınmazsan, dersler senin için daha da ağırlaşır. Keyifli ve kolay şekilde atlatacaksın merak etme. Derslerinin ardından ise gelen terfi ve ödüllere lütfen kucak aç. Mesleğinde başarı var. Aşk sana göz kırpıyor, lütfen onu gör.

22 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

22 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>