Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize o kadar da garanti gözle bakmamalısınız. Sevgiliniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor.

Mesleğinizi çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bu duygularla da sabah isteksiz gidiyor, akşam koşarak geliyorsunuz.

Genel ekonomik durum kazancınızı bir yerde sınırladı. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak.

Sevdiğiniz bir akraba ilişkinizle uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda olumlu gelişmeler gündeme gelebilir, bütçe sıkıntılarınız sona erebilir. Önümüzdeki on gün sizin lale devriniz olabilir. Fakat hassas konularda gereksiz tartışmalara girmemeye özen gösterin.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 11:51 itibariyle bir kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto görünümünü faydalı  buluyorum. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, düşüncelerinizi uygulama, dile getirme, hakkınız olana sahip çıkma anlamında destekleyicidir. Tutkularınızı yoğun hale getiren Pluto ise aşk evinizde ilerliyor. Bu iki enerji, aşkın derinliklerinde yol almanızı, sezgileriniz ve aklınız sayesinde her türlü problemi çözebilmenizi, güçlenmenizi sağlayıcıdır. Saat 12:56 itibariyle oluşacak Yengeç burcundaki  sondördün, maddi konularda ılımlı bir şekilde davranmak,  ilişkilerinize özen göstermek, huzursuzluktan uzak durmak,  başkaları adına hareket etmek ve onlarla iyi geçinmek  arzusunda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü amacınız ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek ve kimseyle çatışmadan, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Ancak bu bakış açısı  taviz vermek anlamına gelebilir. O nedenle lütfen kendinizi birileri aracılığıyla tanımlamayınız ve tamamlamayınız.  Çünkü şartlar sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sakin olunuz. Maddi konuları, ilişki meselelerini kendinize en azından bugün dert etmeyiniz. 23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde,hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız kişilerin nasıl bir çevrede yetiştiğini iyice araştırınız. Ayrıca Anne ve Baba Başaklar evlatlarıyla ilgili konularda kararlar alabilirler. Bu kararlar onların gelişimi, büyümeleri ve dönüşümde bulunmaları yönünde faydalı olabilir. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,  

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınızbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz,birlikleriniz veya evliliğinizi ilgilendiren önemli değişiklikleri haber veren 6 ay etkili bir süreçtesiniz. Her ne kadar belirsizlikler içerse bile, özgürlüğü ön plana alabilirsiniz. Kurallarınıza göre davranmayan veya yeni tanıştığınız kişiler nedeniyle mevcut ilişkilerinizde başkalaşım söz konusu olabilir. Yeni olasılıklar sizi endişelendirmemeli, keyfini çıkartmaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili konularda alternatifler geliştirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluklar artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızı seçerken, maddi çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız. Partnerinizle birlikte yurt dışıyla ilgili projeler gerçekleştirme ihtimaliniz var.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 3 haftalık süreçte yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Tutkularınızı ve duygularınızı kontrol altına almaya mutlaka özen gösterin.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz.İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzlaşma enerjisiyle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bir ay boyunca odak noktanız maddi ve manevi kaynaklarınız, değer alanlarınız olacaktır. Para dengenizi yakalamak adına önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 25" R
Ay
Yay
05° 01' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
26° 17' 06"
Mars
Balık
26° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 28"
Lilith
Başak
22° 54' 48"
True Node
Koç
15° 32' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>