Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorular Yanıtlanıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 30%

Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda biraz çekingen hissedebilirsiniz. Cesur hareketlerinizin aniden frenlemeniz insanlara oldukça garip gelebilir. Neden böyle hissettiğiniz hakkında mazeret bulmanız gerektiğini düşünmeyin. Biraz yavaşlasanız, (özellikle de aşk ilişkileri söz konusu olduğunda) muhtemelen daha iyi olacak.

Amaçlarınıza aykırı çalışan, daha önce düşündüğünüzden çok daha insani ve ileri görüşlü bir ideali teşvik eden güçlü kuvvetler var. Bu gücün sizi yakın zamanda gerçekleştirmiş olduğunuz ve ben merkezli bir tutumu yansıtan bazı eylemler için sizi çağırması muhtemeldir. Bu güçle mücadele etmeye çalışmak yerine, öğretmeye çalıştığı şeyin bilgeliğini anlamaya çalışın.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Ufuklarını genişletmek için yeni yollar bul. Mesela internette keşfedilecek bir çok şey olabilir. Ya da okuduğun okulun sunduğu olanaklardan faydalanabilirsin. Ne öğrenmekten keyif alacağını düşün. İşin için yeni bir kursa gidebilir ya da el işleriyle ilgilenebilirsin. Ya da savunma sporları veya Japonca öğrenmek de hoşuna gidebilir. Düşün ve bul!Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Erkek akranlarınız gibi, sizin için de, öz güveninizi kaybettiğinize dair süren endişe dönemi sona eriyor. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yatırımlar, harcamalar ve satın alımlar gündeminizde olabilir. Evle ilgili veya aile içindeki bir belirsizlik, bekleyiş son bulabilir. Fikir ayrılıklarını bir sonuca bağlayabilirsiniz. Günün tamamında ilişkilerinizdeki tavırlarınızın etkisinin uzun vadeli olacağını unutmamalısınız. Barışma ve uzlaşma sağlanabilir. Kendinizi doldurmamaya dikkat edin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde karşındaki kişiyi sorgulamaların artabilir; yapmış olduğun iyiliklerin karşılığını almadığını görüp üzüntüye kapılabilirsin. Su Kafandaki soru işaretlerini ve çözemediklerini, yoluna koymak için uygun bir gün olabilir. Keskin zekânı sezgilerinle birleştirirsen, yanı başındaki gerçekleri fark edebilirsin. Gün içerisinde arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesi, önemli bir detayı hatırlamanı sağlayabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tozdan nem kapan duygularınız sizleri oldukça yoruyor olabilir. Takıntı yaptığınız konular da destek almayı deneyebilirsiniz. Ortaklı işleriniz var ise kurulan hayallerle değil de eldeki gerçek verileri dikkate alarak ilerlemeyi seçmelisiniz. Titiz yapınız sizlere yardımcı olacaktır.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde olmak, ailenize yakın durmak, aile bireyleriyle iletişim kurmak, evinizle ilgilenmek bugün size keyif verebilir. Kendinizi ruhen zengin hissedebilirsiniz. Mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi iyi hissediyorsunuz ve aklınıza buna neden olabilecek hiçbir şey yok. Sorgulamayın, sadece mutlu olmanın tadını çıkarın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı gündeme taşıyor.Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim romantik ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat çekiyor. Bugünlerde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir insanla tanışacaksınız ve ondan çok etkileneceksiniz. İş yerinizde hızla yükselmeye devam ediyorsunuz. Aile bireylerinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın. Sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye özen gösterin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz. Sevgilinizin mutluluğunuzda payı daha büyük, bunu unutmayın. Mesleğinizle ilgili alacağınız kararlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 04"
Ay
Akrep
14° 43' 13"
Merkür
Koç
26° 04' 23"
Venüs
Balık
20° 38' 06"
Mars
Balık
04° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 42"
Satürn
Balık
13° 12' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 31"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 51"
Lilith
Başak
19° 42' 33"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>