Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlarınızı Çözüyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece daha huzurlu ve mutlu olabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Olumsuzlukların son bulmasını sağlayabilecek ve meslek hayatınızı dilediğiniz gibi kontrol altına alabileceksiniz. Durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç kaldığınızı düşünmek yerine neler yapmadığınızı tekrar düşünün. Kendinize bir sıralama çıkardığınızda ve bunu bir hedef haline getirdiğinizde işlerin daha kolay ilerleyeceğini görebilirsiniz. Kazanç noktasında şanslısınız ancak tutumlarınızı değiştirirken bu şansı kötüye kullanmaktan kaçınmalısınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün aile ve evinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Evde düzenlemeler yapabilir, yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz bir gün olabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne geç başlamanız planlarınızın gecikmesine yol açıyor. Uzun ilişkisi olan Başak burcuysanız, ilişkinizde kıskançlık krizleri baş gösterebilir. Karşılıklı olarak birbirinize atacağınız adımlarla sorunlarınızı hızlıca çözüyorsunuz. Her yere geç kalmanıza arkadaşlarınız tepki gösterebilir. Arkadaşlarınızın tavsiyelerine kulak vereceksiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerlerinize saygı duyulmadığında, birikmişliğin getirdiği aşırı bir tepki verebilirsiniz. Bu birikimle yaşamak yerine hissettiklerinizi sıcağı sıcağına anlamaya çalışıp önlem almalısınız. Haklarınızı alabileceğiniz, gecikmiş ödemelerin tamamlanacağı bir gün olabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzla uyumlu kalıyor. Genel olarak şanslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı konulara, eğlenceye daha çok zaman ayırabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde önemli aşamalar kat edebilir, sosyalliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. İkili ilişkilerde sabrın önemli olacağı süreçten geçiyorsunuz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca tekrara düşmemek için uğraşmalısın. Yaratıcı olmak için kendini tekrar etmekten kaçınmak iyi olacak. Yaratıcı kalmak için her fırsatı değerlendirmek sana iyi gelecek. Daha aktif olmak kendini daha iyi hissettirecek.

23 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gittiğiniz her yerde bir iz bırakıyorsunuz. İnsanları ilk tanıştığınız zamanki halinden daha iyi bir hale getiriyorsunuz ve bu sizin süper gücünü olabilir. Nitekim, herkes gibi siz de eylemlerimizin sonucunu tam olarak kontrol edemezsiniz. Birini tamamen değiştirmek kimsenin yapabileceğini bir şey değildir. O halde hayatınızdaki insanları oldukları gibi kabul edin ve şefkatle yaklaşın. Kişilerarası ilişkilerinizde huzuru, dengeyi ve uyumu yeniden sağlamanın sırrı budur. Bugün birisi gerçek duygularını sizden ne kadar saklamaya çalışırsa, onun hem kafasında hem de kalbinde neler olup bittiğini o kadar çok bileceksiniz. Size yalan söylenip söylenmediğini ortaya çıkaran küçük sinyalleri tanıma konusunda artan bir yeteneğiniz var.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. İletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, yurt dışı, eğitim konularında beklenmedik güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bazı kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde yanlış zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza neden olabilir. Çok özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor

23 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>