Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviliyorsunuz. Birtakım yersiz kurgular içine girip müthiş şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha başlarken pürüzlü hale getirmemelisiniz. Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki yakın insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor. Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

Bir arkadaşınız tarafından iyi niyetle ama yanlış yönlendiriyorsunuz. Taşınmaz eşya türü bir kaybınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel bir yolculuk bekliyor. Bu kısa gezi, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki tüm yorgunlukları atacak. Hayatınıza girmeye hazır bir yeniliğe karşı biraz tutucu bir tavır içindesiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün boyunca ailevi meseleler üzerinde daha fazla duracağız. Bir yanıyla yeniliğe açığız, değişim istiyoruz. Ancak diğer taraftan önümüze çıkan zorluklar bizi yıldırıyor. Duygular da işin içine karışınca tam olarak karar vermek kolay olmuyor. Özellikle sizi anlamayan aile bireyleri, eş veya çocukların problemleri de varsa, canınız bir hayli sıkılabilir. Sakin, aklı başında duruma bakmak, çözüme açık olmak gerekiyor. Gerçekçi olmayı da ihmal etmeyelim. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, maddi-manevi yönde yaşanan sıkıntıları geride bırakmak arzumuzu işaret ediyor. Bunları tam anlamıyla çözüme kavuşturmadan geleceğimizi görmekte zorlanıyoruz. İlişki,ortaklığı, bankalarla alakalı konular, borçlar ve diğer problemleri göz ardı ederek yol alamayız. Gerçek anlamda huzur ve güvenceye kavuşmamız için, bunları mutlaka halletmek gerekecek. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı hareket etmenin göstergesidir. Bize nazik davranılmasını bekleriz. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde maddi açıdan dikkatli olalım, hesabımızı bilelim. Nereye ne ödenecek, bunları gözden geçirelim. Saat 22:55 Ay-Akrep seyri, çevremizde güvendiğimiz kişilerle kurulan iletişimi güçlendiricidir. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerin önem kazanıyor! Yeni atılımlara hazır mısın? Kariyer hayatınla ilgili inanılmaz fırsatlar yakalayabilirsin. İnce eleyip sık dokumaya çalışma. Mutlaka harekete geç. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan aradığın aşk çok yakınında olabilir ancak sen kalbinin kapılarını kapattığın için göremiyor olabilirsin. Ne istediğini biliyor olman seni her zaman doğru seçeneklere götürmeyebilir, arada kalbinin sesini dinlemelisin. Yapıcı etkiler yavaş yavaş gerçek ruh haline kavuşmanı sağlıyor. Bu durum bulunduğun ortamlarda söz sahibi olmanı sağlıyor. Aile ilişkilerinde fikirlerin önem kazanabilir. Maddi başlangıçlar senin için oldukça verimli olabilir. Özellikle aile içerisinde bütçe planlaması yapmayı planlıyorsan gördüğün açıklar seni belli tedbirler aldırmaya itebilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşacaksınız. Biraz kafanız karışabilir. Parasal konularla ilgili gelişmeler isteğinizden farklı. Ödeme gerektiren durumlar yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Karamsar olmayın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı organize edeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler gün içinde sizi rahatlatacaktır. Bilemediğiniz konularla ilgili karmaşalara düşebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Olaylara tepkilerinizi daha kontrollü vermeye çalışın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrede itibar sorunu olan insanların tutumları sizi yorabilir. Gün boyu borç alacak ilişkilerinden sakınmak önemli. Konsantrasyonunuz düşük, yazılı işleri kontrol etmek önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcuna geçen Venüs, kısa uzun yolculuklarınızı tetikleyecek eğitimler, kurslar, kardeşlerle ilişkiler ön plana çıkar. Yeniprojelerini değerlendirip, taşınma, yer değiştirme gibi konulara el atabilirsiniz. Kardeşleriniz arasındaki kıskançlık temasına dikkat!

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>