Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar güvensizlikle, bu kadar yoğun duyguları nasıl yaşadığınızı anlayamıyorsunuz. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine bu kadar güvensiz olmanız, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Hiç güven duymadığınız biri var. Ondan her şeyi bekliyorsunuz. Bu kişi gerçekten de size zarar verecek birtakım hazırlıklar içinde görünüyor. Ama rahat olun, ona güven duymayan tek siz değilsiniz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Yoksa onca şey yaşadığınız insanla bir nefret ilişkisi içine gireceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda abartılı bir düşkünlük gözleniyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:19 itibariyle Ay, burcunuzda ilerleyince mantığınızın sesi, duygularınızı bastırır. Hakikatler öne çıkmaya başlar. Duygu dünyanız açısından da arzuladığınız rahatlığa kavuşacağınız için dış dünyada kendinizi en olumlu şekilde ifade edebilecek gücü bulabilirsiniz. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünüm etkisinde yeniliklere açığız. Fakat güvenli olup olmadığına bakacağız. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, fikirlerimizi tutkulu, dikkatli ve oldukça detaylı şekilde ifade etmemizde etkindir. Gözümüzü dört açarız. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir işi son dakikaya bırakmaman gereken bir gün? Eline geçmesi gereken ödemeler geciktiği için endişelenebilirsin fakat önümüzdeki günlerde, beklediğin ödemeleri alabilirsin. Yurt dışı yazışmaları gündemini meşgul edebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, fevri çıkışlar yapmamaya dikkat etmelisin. Merakının boşa olduğunu görebilir, mahcup düşebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yeden kesecek. Değişiklikler hızla meydana gelirken; sevinci ve hüznü bir arada yaşayabilirsin. Kardeşinin ya da kardeş gibi gördüğün kişinin ruhsal sıkıntılarına destek olacaksın. Bugün etrafındaki insanların sana yönelik yorum ve eleştirilerine fazla takılmamanda fayda var.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak kırılgan bir ruh halinde olabilir ve hiç kimseyle görüşmek niyetinde olmayabilirsiniz. Bu yüzden inzivada kalıp dinlenmek veya tüm gün boyunca temizlik yapmak isteyebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, yenilikler düşünebilirsiniz. Ancak aceleci olmamalısınız. Önce bitirilmesi gereken durumların olduğu görülmekte.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük değişim içindesiniz. Zihnindeki olumsuz düşünceler, pozitif bir hale dönüşüp rahatlayacaksınız

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizle özdeşleşmiş, sizi yansıttığına inandığınız değerleriniz konusunda eleştirilebilirsiniz. Kendinizi savunma yoluna girmeden, konunun kalıcı kırgınlık yaratmaması için sakin kalmak önemli. Dönüşüme ihtiyaç duyan yanlarınız açığa çıkıyor olabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu, her şeyin mükemmel olması için çok fazla çaba harcayacağınıza işaret eder. Unutmayın ki mükemmellik görecelidir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız yeterli olacaktır. Partnerinizden ekstra ilgi bekler, birbirinize hangi konularda yararlı olacağınızı saptarsınız. Hayat paylaştıkça güzeldir. Bu sizin yaşam felsefeniz haline gelebilir. Pragmatik tarafınızın ağır bastığı bir gün.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>