Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız. Aşk hayatınız fazlasıyla karmaşık görünüyor. Alnınızın akıyla çıkabileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz.

Birkaç gün içinde umutlarınız artacak. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz var. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz.

. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sonunda sıkı bir para idarecisi oldunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin şaşırtıyorsunuz.

Sizi uyaranları mutlaka dinlemelisiniz. Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. Saat 09:28 Ay-Pluto görünümü, sizden gizlenenleri ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca incelemeye yol açabilir. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa eleştirebiliriz. Açık sözlü ve dürüst davrandığımızı düşünürüz. Oysaki bir başkası için bu tartışma konusu olabilir. İstemeden de olsa gerginlik yaşanabilir. Tabii ki boşluk etkisi hepimiz için geçerli. O nedenle birbirimize karşı nazik ve anlayışlı olmakta yarar görüyorum. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Hayatındaki problemler bugün seni fazlasıyla kısıtlayabilir. Harekete geçmek için doğru bir zamandasın. Çevrendekilerle olan ilişkilerinin ön plana çıktığı günlerden geçiyor olabilirsin. Geçtiğimiz aylarda bu anlamda büyük sınavlar vermiş olsan da insanlara dair yaşadığın tecrübelere zamanla yenileri eklenmeye devam ediyor. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin yardımsever tarafı ile ona bir kez daha âşık olacaksın. Gün içerisinde karşılaşacağın insanlar seni belli konularda düşünmeye itebilir, yine kıskançlık konuları ön plana çıkabilir.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz ruh halinizin getireceği etki sonucu kibirli davranmaya eğilimli olabilirsiniz. Böyle durumlarda aceleci davranmamak, bekleyerek olup biteni görmek size netlik kazandırabilir. İşlerinizde detaylara odaklanmak sizi rahatlatacaktır.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, aceleci olmamak ve eksikleri tamamlamak gerek. Düşüncelerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün sizi ve isteklerinizi öne çıkarıyor. İddialı ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Gündeminizde ise aile içi konular var.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız haberler keyfinizi arttıracak. Biraz heyecanlı ve huzursuz olsanız bile bu halinizden çabuk kurtulacaksınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak için harekete geçebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev sahipliği yapmak, insanları bir araya getirmek arzunuz olabilir. Birbiriyle anlaşabilen insanları seçmezseniz gerginlikler, yargılayıcı tavırlar açığa çıkabilir. Çocuklarla ilgili konular, ertelenmiş alışverişler olası. Sindirim hassasiyeti söz konusu.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ve ortaklık paylaşımlarına dikkat edin. Şartlar birden bire aniden değişkenlik gösterebilir. İş hayatınızda kazanca yönelik ani kararlar alabilirsiniz.Büyük harcamalardan kaçının. Ortaklıklarda hakkınızdan feragat etmeyin. Sonradan pişman olabilirsiniz. Bugün pazarın keyfini özgür ruhunuzu besleyerek çıkartın. Tehlikeli ekstrem sporlardan kaçınarak sizi besleyen yeniliklere yelken açın.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 50" R
Ay
Oğlak
02° 49' 14"
Merkür
Koç
16° 22' 06"
Venüs
Koç
28° 56' 04"
Mars
Balık
28° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 60"
Satürn
Balık
16° 25' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 50"
Lilith
Başak
23° 09' 06"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>