Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız. Aşk hayatınız fazlasıyla karmaşık görünüyor. Alnınızın akıyla çıkabileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz.

Birkaç gün içinde umutlarınız artacak. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz var. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz.

. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sonunda sıkı bir para idarecisi oldunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin şaşırtıyorsunuz.

Sizi uyaranları mutlaka dinlemelisiniz. Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunca deneyimden sonra, hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak özgüveninizi zedeliyor. İnsanı anlamak, diye bir çabanın ne kadar boş ve gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Sizin için çok özel yerde olan biriyle garip bir şekilde uzaklaşacaksınız. Aile ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Ama bu ilişkiye daha keskin gözlerle bir daha bakmanızda yarar var.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:10 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Ay-Terazi burcu geçişinde, gelir ve gider dengenizi sağlıklı bir şekilde oturtmak isteğiniz son derece yoğundur. Çünkü böyle bir durumun sağlanması halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz kolay olacaktır. Sadece maddi anlamda değil, manevi açıdan da güzelliklere sahip olma arzunuzun yükseldiği bugün, uyumlu ve huzur dolu bir hayat yaşamak için neler yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek isteğimizi vurguluyor. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, parasal vehayatınızla ilgili konularda, hatta ailevi meselelerde bir hayli hırslı davranmaya neden oluyor. Arzuladığınız gibi ilerlemekten yanasınız. Ancak baskıyla karşılaşırsanız tepki gösterebilirsiniz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temizlik günü? Kafandaki düşüncelerden, evinde kullanmadığın eşyalara kadar miadını doldurmuş ne varsa her birinden artık vazgeçebilirsin. Haftanın ilk gününde sorumluluklarına dair konular ağır basarken, fiziksel ve duygusal açıdan kendini zayıf hissettiğin konular ön plana çıkabilir. Kazanç konusunda bir takım aksaklıklar yaşadın. Bu durumun üstesinden gelmek için alternatifler araştırabilirsin. Aşka dair daha idealist düşünceler içerisinde olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, karşına çıkacak kişiyi ince eleyip sık dokuman mümkün. Anne ailesi ile olan yakın ilişkilerinin sonucunda bazı sırlar öğrenebilirsin.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Harcamalarda bütçenizi kontrol altında tutmayı unutmayın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı iyi kullanmaya bakın. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekanızla gün içindeki yoğunluğu azaltabilirsiniz. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenlerin pozitif enerjisi sayesinde ikili ilişkilerde daha aydınlık ve neşeli olaylar yaşayacaksınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde zorlayan taraf olmayı bırakıp, yaraları sarma zamanı. Arzularınızı saklamadan açık olurken, naif davranmanız önemli. Bir şeylerin yanlış ilerlediğine dair derin kaygınız mantığınızı gölgelemesin.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmaya yönelik yeni atılımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Beklentilerinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz. Tabii bu durum geriliminizi de arttıracak. Bazı gelişmeler beklediğinizin dışında olabilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 14" R
Ay
Oğlak
03° 35' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 59"
Venüs
Koç
29° 00' 23"
Mars
Balık
28° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 53"
Uranüs
Boğa
22° 15' 18"
Neptün
Balık
28° 51' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 02"
Lilith
Başak
23° 09' 30"
True Node
Koç
15° 24' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>