Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu taktiği size kim vermişse yanlış vermiş. Kendinizi ağırdan satmakla bir yere varamayacak, belki de onu kaybedeceksiniz. Yanlış yerlerden bilgilenmek yerine, geçmiş deneyimlerinize bakmanız gerekiyor.

Ağırlıklı olarak üzerine eğildiğiniz birvar. Bunu kotarmanız halinde ufkunuzun açılacağını düşünüyorsunuz. Yalnız işin haznesi sizin birikimlerinize biraz bol geliyor, bunu da görmelisiniz.

Son yaptığınız harcamalarla durumu iyice zora soktunuz gibi görünüyor. Bunların gereksizliği konusunda sizi kimse ikna edemedi. Ama parayı savurup sonradan üzülmelere alışkınsınız.

Sonucu birçok kişiyi ilgilendiren ve sizden çözüm bekleyen işi, başladığınız gibi bitirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Bu, sonradan sizi hayal kırıklıklarına sokuyor. Çok uzaktan izlediğiniz bir gelişmeye belli korkularla asla yaklaşmıyorsunuz. Oysa bu tavrınız, bu gelişmenin, zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine neden olacak. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte, kazanç anlamındaki girişim ve planların, eğitimdenhayatına kadar düşünülen her türlü yenilik kararlarının gözden geçirilmesini sağlayacak. Neden bu gözden geçirmeye ihtiyaç var? Çünkü bu yeniayın yöneticisi Venüs, iki ayrı burçta geriliyor. Sizler için bu yeniden bakmak ve yeni yollar, formüller, çözümler bulmak yönünde olumludur. Yeniay zaten kendi içinde bir karar sürecidir. Şimdi geri hareketlerle bu karar süreci uzuyor. Böylece yanlıştan korunmuş, en doğruyu bulmuş olacaksınız. Tabii ki biraz durgunluk, elinizdekine göre ihtiyaçları almak, deyim yerindeyse yorgana göre bacağınızı uzatmak vaktidir. Bu sizi rahatsız etmesin. Bazen hayat bir mola süreci tanır bize. Daha önce fark etmediğimiz noktaları aydınlatır ve görmemizi sağlar. Bu Yeniay da aynen bu şekilde finansal konulara açıklık getiriyor. Yapılacak işler, atılacak adımlar doğru mudur yoksa daha farklı bir yol izlenmeli midir bunları tespit edeceğiz. Sakin olalım, ekonomik düşünelim, gereksiz harcamalardan kaçınalım. Kasım ortasına bir gelelim dostlarım. Aceleyle karar vermeyelim. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Eğer ofis dışında ya da sürekli insanlarla muhatap olman gereken bir işte çalışıyorsan, daha önce başlattığın projelerin tıkır tıkır işlemesini ve kurduğun bağlantıların kalıcı olmasını sağlayabilir. Bugün sevgini anlatma dilinde biraz abartıya kaçabilirsin. Sevginle karşındakileri boğmamaya dikkat etmelisin. Kalbin boşsa merak ile aşk kavramını birbirine karıştırabilirsin. Karşına çıkan insanı değerlendirirken bunun ayrımını iyi yapmalısın. Uzun zamandır görüşmediğin bir yakınınla program yapabilirsin. Keyifli ve verimli vakit geçirmek sana iyi gelecek. Aile içinde yaşanabilecek bütçe kapsamlı problemlerde, onlara yardımcı olmak isteyebilirsin. Kısa süreli seyahatler için ise çantanı şimdiden hazırla?

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yapınız sebebiyle tepkilerinizi kibar ve nazik bir şekilde göstermeniz gerekebilir. Ancak aşırı alıngan ve kırılgan olmamaya dikkat ederseniz olayların diğer yönlerini de fark edebilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimle ilgili konular gündemde olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmeye bakın. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelecek. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular ve zekanızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlılık ön planda. Uzun vadeli planlar için verimli bir gün. Alternatifleri değerlendirmelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Harcamalarda bütçenizi kontrol altında tutmayı unutmayın.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda, çabalarınızdan verim almak için alma verme dengesini düzenlemelisiniz. Gerçek ihtiyaç sahiplerine yapacağınız yardım, uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Detayda boğulmadan; inceliklerinizi, zarif doğanızı sergileyebilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık kendinize verdiğiniz değeri ortaya koyup herkese gösterme zamanı. Ticari faaliyetlerde yüzünüz gülecek. Ortaklarınızla kurduğunuz sağlam ilişkiler rakiplerinize karşı kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olur. Piyasalarda estirdiğiniz rüzgar herkes tarafından konuşulur. Ortaklıklar mercek altına alınır.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 21" R
Ay
Yay
21° 03' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 34"
Venüs
Koç
27° 49' 32"
Mars
Balık
27° 44' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 26"
Satürn
Balık
16° 20' 42"
Uranüs
Boğa
22° 12' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 46"
Lilith
Başak
23° 03' 07"
True Node
Koç
15° 27' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>