İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Heyecan Arıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni bir insandan hoşlanmaya başladıysan eğer bugün bu kişiyi tanımak için ayırabilirsin. Bu kişinin sana farklı gelen tavırları dikkatini çekebilir ve bu konuda nasıl hissettiğini anlamak isteyebilirsin. Aranızdaki fikir ayrılıklarını fark etmen olası.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Bazı şeylerin kendiliğinden gerçekleşmesini beklemek sana göre bir hareket değil. Maddi konularda istediğin gibi sonuçlar elde etmek istiyorsan senin büyük bir çaba göstermen gerekecek bugün.

Düzgün bir egzersiz programı kurmak ve yediklerine dikkat etmek bu aralar ihtiyacın olan şey olabilir. Vücudunu fazla yormamak için ağır yemeklerden uzak durmalı ve bol bol egzersiz ile kaslarını daha fazla çalıştırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz kendini düşünmen gerekebilir. İstemediğin bir şeyler varsa etrafında, bunlara karşı nasıl hissettiğini söylemen gerekecek. Keyfini yerine getirecek aktivitelere zaman ayırmak için etrafındaki kalabalıktan uzak durman gerekebilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde konu finansal durumunuzla ilgili karar alma aşamasına geldiğinde, bir süre gizli tutmanız gereken önemli bir diyalog içinde bulunabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün aile konularıyla ilgili gelişmelerle başlayabilir. Ev için alınacak kararları tek başına sürdürmek istemeyebilirsin. Anne ya da anne ailesinden kişilerden alacağın telefonlar planlanan yolculuklarını hızlandırabilir. Öğleden sonra planladığın alışveriş, ödemeler gibi işlerini; online olarak yapmaya karar verebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylarla nasıl mücadele ettiğinize bakarak kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Bunda karşılaştığınız bir olumsuzluğun da etkisi olabilir. Gizli konuşmaların, bilgilerin ortaya çıkması ve bazı insanlardan zarar gördüğünüzü fark etmek bu döngüyü kırmanızı kolaylaştırabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde somut edinimler kazanacağınız bir zamandasınız. Rekabet içine girmektensebirliği yapmak sizlere maddi manevi kazanım sağlatacaktır.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek tam da ihtiyacın olan şey olabilir. Kendini dinle bedeninin ihtiyaçlarına kulak vermelisin. Geçtiğimiz yıl tutulmalarda çok yoruldun şimdi dinlenme zamanı.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensiz bir bakış açısı, mevcut inançlarınızı çarpıtabilir. Geçmiş bir olaya dayanarak kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz ancak bu noktadan itibaren oldukça geliştiniz! Zihniyetinizi güncelleme ve bir kişi olarak ilerleme zamanı. Bu olay hakkında hâlâ incinmiş hissedebilirsiniz ancak bunu geçmişte bırakmak, daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu ruh halini bir kenara atmanın ve kendinize daha olumlu konuştuğunuz yeni bir yaklaşımı merkeze almanın bir yolunu bulmak çok önemlidir. Maddi konularda bazı heyecan verici haberler alabilir veya size istediğiniz konumu sağlayacak yeni bir yol keşfediyor olabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttıracak bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedenleriniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik gelişmeler ev hayatınız ya da ailenizle sakin bir gece geçirme planlarınızı alt üst edebilir. İlk başta bu durum moralinizi bozabilir fakat bunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bugün ne yapıyorsanız yapın, hem size hem de takınlarınıza faydasının dokunduğundan emin olun. Kolları sıvayıp gerekeni yapın. Daha sonra bunu yaptığınız için memnun olacaksınız.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, cinsellik, erotizm, gönül maceraları ve fazlasıyla bağımlılık içermeyen ilişkilerde de pozitif etkiler altındasınız. Güzelliğiniz veya karizmanız dış ortamlarda yoğun ilgi görmenizi sağlayacaktır. Lüks olan herşeyin ilgi alanınıza gireceği bugün kendinizi, yeni bir şeyler alarak şımartabilirsiniz. Doğum haritalarındaki etkiye göre bazılarınız bugün anne olma yolunda ilk müjdeyi alabilirler. Aileniz açısından yeni bir yaşam demek olan bu haberle, mükemmel bir günü karşılamaya hazır olunuz. Bugün turizm acenteları açısından da gayet olumlu maddi getiriler söz konusu olacaktır. bukolunda çalışanlar için randımanlı bir gün olacaktır.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>