İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Dengeler Oluşturuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Yeni bir aşk kapını çalabilir bugün. Hiç beklemediğin bir anda, yeni birisine karşı hisler beslemeye başlayabilirsin. Sürpriz gelişmelere ve güzel duygulara kendini açman gerekecek bugün.

Haftanın ortalarında biraz başınızı ağrıtacak bir toplantıya katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Hırs yaptığınız bir konuda hırsınız yüzünden değil, aceleciliğiniz yüzünden sıkıntı yaşayacaksınız.

Maddi konularda inişler ve çıkışlara hazırlıklı olman gereken bir gündesin. Hem güzel gelişmeler hem de beklenmedik harcamalar güne damgasını vurabilir. Parasal olarak bir esneklik sağlaman gerekecek kendine.

Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için kendine vakit ayırman gerekebilir bugün. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi değerlendirmek için kafanı dinlemek daha iyi gelecek. Zihnini boşaltmak ve kendine odaklanmak sağlığında daha iyi bir etki bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kullandığın kelimelere ve kendi hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Karşındaki insan ile konuşurken onu etkilemek senin için önemli olabilir bugün. İş ve arkadaşlıklar ile alakalı dikkatli olman gereken bir gündesin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün duygusal anlamda zorlandığınız bir gün olabilir. Çevrenizdeki kişiler tarafından takdir edilmediğinizi hissediyor olabilirsiniz. İnsanlardan övgü toplamak için size dayatılan şekilde davranmak zorunda değilsiniz. Belki de çevrenizi değiştirmenin zamanı gelmiştir. Bu konuyu yeniden gündeminize alabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhunun gerçek tadını bulmaya çalışırken, yepyeni dengeler oluşturma yoluna gireceksin. Gelip geçici olanın değil, kalıcı olanın peşinden gitmek isteyeceksin. Maddi anlamda bazı yatırımlar sana göz kırpabilir. Ama temkinli şekilde hareket edeceksin. Evli ve çocuk sahibi bir İkizler burcuysan, çocuklarınla ilgilenmenin değerini daha iyi anlayabilirsin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle paylaşmak istediğiniz bazı fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri nasıl hazırlayacağınız hedef kitleniz söz konusu olduğunda önemli hale gelecektir. Hazırlıklarını tamamladığınızı her şeyin size olumlu dönüşü olacağını bilerek çalışın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü bütçenizi toparlamak adına yeni planlar yaparak geçirebilirsiniz. Özellikle gelir ve giderlerinizi yeniden tasarlamak ve önemli kararlar almak adına dikkatli olmalısınız. Çalışma kapasiteniz sayesinde yeni kazançlar öne çıkacaktır. Bir yandan da parasal destekler umduğunuz gibi gelişmeye başlayabilir. İş ortamında gösterdiğiniz çabalar önünüze yeni fırsatlar çıkarabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda girişimleriniz sonuç verebilir ve bu da sizi duygusal konularda motive edip özgüveninizi arttırabilir. Uzun zamandır istediğiniz şeyler gerçekleşebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerde ilahi adalet dedirten günler başlayabilir. Ortaya koyduğun ne emek varsa onun karşılığını alma zamanı. Ne ektiysen tam olarak onu biçeceksin, sadece sen değil, herkes yaptığının karşılığını alacak. Büyük resme odaklanma zamanı.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir arkadaş grubu sizi iyi yönde değiştiriyor olabilir. Yakın zamanda farklı bir yerde çalışmaya başlamış, başkalarıyla daha fazla zaman geçirmenizi sağlayan bir yere katılmış olabilirsiniz veya bu arkadaşlarla internet ortamında bile tanışabilirsiniz. Bugün, daha önce mümkün olduğunu bilmiyor olsanız bile, insanların hayal ettiğiniz bir şey olmanız için size ilham vermesine izin verin. Yeni bir kişi olmak korkutucu gelebilir ama kendinize güvenin. Sizi siz yapan özellikler, her şartta sizinle olmaya devam ederler ve değişen kısımlarınız zaten değişmesi gerekenlerdir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta büyük başarılar elde edenler, nereye gideceğini bilen kişilerdir. Sizin de bir planınız veya hayaliniz olabilir ancak nereye gideceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Bu sizi yıldırmamalı, yola çıktığınızda yönünüzü tayin edebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka yelken açmak gözünüzü bu kadar korkutmamalı. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmeniz önünüze engeller koyuyor. Kendi iç dünyanıza çekilip, arkanıza ve geride bıraktıklarınıza hiç bakmaksızın, işinizle ilgili planlar yapmak istiyorsunuz. Önünüz oldukça açık. Gerçekleştirmek istediklerinizde başarı sizi bekliyor. Fakat bu hemen olmayacak. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>