İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gelirlerini Artırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında daha rahat ve daha açık olabilirsin bazı şeylere. Yeni insanların etkisi seni eskisi kadar korkutmayabilir aşkta. Karşındaki insana güzel bir şans tanımak, kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayabilir bugün.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugünü kendine ayırmak ve maddi kaygıları bir kenara bırakmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Parasal olarak önemli konuları bir süreliğine kenara bırakmak bazı konuları daha farklı bir bakış açısıyla görmeni sağlayabilir.

Daha fazla yürüyüş yapmak ve daha aktif olmak, bazı enerjileri daha iyi kanalize etmeni sağlayabilir bugün. Negatif olayların etkisinden daha kolay çıkmak için yürüyüş ve egzersizin gücüne inanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden fazla konuya aynı anda odaklanman gerekebilir. Ancak bu konuların üstünde gerginlik yaratmadığına emin olmalısın. Senin için önemli olan konulara öncelik vermen, gününün daha rahat geçmesini sağlayacak bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün geleceğinize dair bazı kaygılar taşıyacaksınız. Bu durum hedeflerinize ve hayallerinize ilişkin adım atma konusunda bazı tereddütler yaşamanıza neden olacak. Bugünü geleceğin neler getireceğini düşünerek harcamak isteyebilirsiniz. Kimliğinizi ve hedeflerinizi yeniden düşüneceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içine yöneldiğin bir güne merhaba diyorsun. Zaman ayırdığın hobilerin sana eksağlama konusunda yardımcı olabilir. Bugün üzerindeki sorumluluklardan uzaklaşmak için yatağından çıkmak istemeyebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir İkizler burcuysan evlilik fikri, aklında yer etmeye başlayabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal ve mental açıdan kendinizi motive etmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizden bu konuda destek almasanız bile özgüveninizle bunun da üstesinden gelebilirsiniz. Geleceğinizi ne üzerine ve nasıl şekillendirmeye başlarsanız onun faydalarını göreceğinizin bilinci sizi bugün birçok fırsatla buluşturabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan kaynak yaratmak ve birikimlerinizi sağlamlaştırmak için çabalayabilirsiniz. Ancak sizi sıkıştıran koşulların geçmesini beklemenizde yarar var. İş hayatında sizi bekleyen sorumluluklar artarken, organize olmanız yararınıza olabilir. Zorunlu ödemelerin artabileceği bu süreçte kaynak girişi de yaşanabilir. Savurganlık yapmaktan kaçınmalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün içerisinde olmanız ve yüksek enerjinizi işinize de yansıtmanızla beraber belirgin bir takım övgüler alabilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel bir haftaya giriş yapacaksın bugün. Bir takım kariyer fırsatları kapında olabilir. Algılarını açık tutup etrafında olan bitene daha fazla özen gösterebilirsin. Daha önceden hayalini kurduğun birçok şey gerçekleşmeye başlayabilir.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte öğrenenler, birlikte kalırlar. Bir grup arkadaşınızla birlikte şu anda yeni bir ders alıyor veya hep birlikte eğlenceli bir beceri öğreniyor olabilirsiniz. Süreç bir angarya gibi görünebilir, ancak çalışmak için eğlenceli bir konu seçerseniz, bu bir grup hobisi veya ayrı çalışsanız bile birbirinizle bağlantı kurmanın bir yolu olabilir. Yaratıcı çabalar, rekabet hissi uyandırmayacak ve birbirinizin katkılarını takdir etmenizi sağlayacak konular üzerinde bağ kurmanın iyi bir yoludur. Özellikle bir süredir kendinizi yalnız hissediyorsanız ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Birileriyle bağ kurmanın yanı sıra, kendinizi daha yakından tanıma fırsatı iç dünyanızdaki birçok düğümü çözebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi kişisel egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip olmayan kişilere tahammülsüz davranıyorsunuz. Bugün sır saklamanızda yarar var.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün maddi kaynaklar, kazançlarınızla ilgili uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda otoritenizi ortaya koyabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki durgunluğa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Aşkınızı canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız gerekiyor. Kibriniz ve yanlış hükümleriniz sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanamıyorsunuz. Onların size yardım etmek istemelerine müsaade etmeli, görüşlerini almalı ve bunlardan faydalanmalısınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>