İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tempon Yoğun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Duygularını açmak ve nasıl hissettiğini ifade etmek aşk konularında daha iyi bir yola girmeni sağlayabilir. Açtığın duygular veya bahsettiğin düşünceler her zaman olumlu olmayabilir. Ancak ilişkinde direkt olmak sana daha iyi bir enerji katacak bugün.

İş ilişkilerinizdeki sorunlar gündelik. Uzun zamandır zihninizi kurcalayan sorun bugün toplantıda tartışmaya açılabilir. İş saatleriniz, düzgün, oturmuş bir özel yaşama pek fırsak tanımıyor

Bugün vakit kaybetmek istemeyeceksin bazı şeyler için. Parasal konularda başarılar elde etmek de bunlardan bir tanesi. Emeklerinin karşılığını almak için daha sağlam adımlar atman gerekebilir bugün. Hakkının peşine düşeceksin.

Bugün enerjin yerinde olacak. Ve yorgunluklarla başa çıkman daha kolay olacak. Bu güzel enerjiyi egzersizlere yöneltmek de kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün daha aktif olmalı ve daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri dengede tutmak önemli olacak senin için. Ancak günün büyük bir kısmını keyifle karşılaman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirirken surat asmana gerek olmayacak bugün. Hem eğlenecek hem de birçok işi halledebileceksin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biraz daha tutkulu olmanız gerek. Bazen bazı şeyler hakkında çok güçlü hissediyorsunuz ama bunları siyah veya beyaz görme eğilimindesiniz. Grinin tonları sizden kaçıyorlar. Bugün bir şey hakkında haklı olduğunuz konusunda sizi ikna edebilirler. Ama farklı görüş açılarını kabul etmeyi de deneyin. Eğer düşmanınıza karşı daha empatik olursanız, kendininizi bir süre sonra onunla aynı tarafta bulabilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan yeni biri dikkatini çekebilir. Onu tanımak adına onunlar yakınlık kurmak istiyorsun. Vakit ayıramadığın ve ilgilenmek için yönelemediğin birçok işi bugün halledebilirsin. Odanın düzenini değiştirmek ve fazla eşyaları odadan çıkarmak seni rahatlatıyor. Ailenin birtakım vesveselere kulak asarak seni eleştirmesi sinirlerini bozabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zarar gördüğünüz konuları bilmek size faydayı getirebilir. Dersler çıkararak ve gördüklerinizi değerlendirerek yol aldığınızdahayatınız ve insan ilişkilerinizde birçok pürüzü düzeltebilirsiniz. Kendinizde görmek istemediğiniz hiçbir şeyin başkası için sebebi olmamaya dikkat etmelisiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken size pek çok açıdan yeni ve değişik fikirler veriyor. Üzerinizdeki duygusal huzursuzluğu attığınız bu günlerde hareketli ve dışadönük olabilirsiniz. Kişisel açıdan yenilenmek, kimliğinizi ortaya koymak size güven kazandırabilir. Yeni deneyimler ve yabancılarla ilgili konular uzunca bir süre size yolculuk fırsatları getirecektir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelen insanları çevrenizde tutmak için onları hoş tutmanız gerektiğini hatırlayabilirsiniz. Kendinize güveniniz rakiplerinizin çekinmesine neden olabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi bünyeni zorlamamalısın. Dinlenmen iyi olabilir. Kendine ekstraveya yorgunluk yaratmamalısın. Biraz oturmak, uzanmak, ayaklarını dinlendirmek sana daha iyi gelebilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi daha ciddi bir zihniyet içinde bulabilirsiniz. Gelecek ve hayatınız için hedefleriniz sizin için ön plana çıkıyor ve son zamanlarda hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için yapılması gereken bazı fedakârlıkların farkına varmış olabilirsiniz. Bu rotayı seçmek, başarıya giden yolda dikkatinizin dağılmasına izin vermek yerine, kendinizi istediğiniz şeye adamak anlamına gelebilir. Kendinizi fazla yormayın ancak özel dikkat gerektiren sorumluluklara öncelik verdiğinizden emin olun. Enerjiniz ve zamanınız son derece kısıtlı ve bir o kadar önemli kaynaklarınız ancak doğru kullanıldığı takdirde sizi başarıya götürebilirler.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürprizli fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Duygularınızın esiri olmayın.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün enerjik ve ataksınız. Duygularınızı rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz. Tek taraflı özveri, uzun vadede çözümsüz kalacak gibi görünüyor. İş hayatında duygusal yaklaşımlarınızı bir kenara bırakarak daha akılcı bir tutum izlemeniz gerekiyor. Başarılı günler yakında. Ani kararlar almaktan kaçının. Bazı tedirginlikler canınızı sıksa da bunların üzerinde fazla durmamalısınız. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

24 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 43" R
Ay
Aslan
26° 04' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 25"
Venüs
Boğa
19° 48' 43"
Mars
Koç
11° 26' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 55"
Satürn
Balık
17° 47' 12"
Uranüs
Boğa
23° 13' 50"
Neptün
Balık
29° 19' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 05"
Lilith
Başak
25° 01' 56"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>