İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çevreni Etkiliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında daha derin düşüncelerin olabilir. Eğer hayatında kimse yoksa bile aşk ve ilişkiler konusunda bazı şeyler düşüneceksin. Hayatında görmek istediğin enerjileri kendine güzelce çekebileceğin bir gün.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Bugün maddi konularda daha detaylı düşünebileceksin. Bir süredir üstünde çalıştığın bir proje varsa eğer bundan para kazanmak için daha fazla ne yapman gerektiğine odaklanabileceksin. Parasal olarak dikkatin açık olacak.

Nefes egzersizleri ve esneme hareketleri vücudunun ihtiyacı olan şeyler olabilir. Son zamanlarda vücudunda biriken gerginliği atmak için kaslarını esnetmeli ve bol bol derin nefesler alıp vermelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında bazı şeyleri dengede tutman gerekecek bugün. Elde etmek istediklerine odaklanmak ancak bu sırada çevrende olan bitene tutarsız kalmamak seni biraz yorabilir. Ancak aynı anda farklı konulara odaklanabilmek ufkunu daha fazla açabilir bugün.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Empati ve iletişim yönün gelişme gösteriyor. Bu alışkanlığını kaybetmek istemeyeceksin. Fikirlerin ile çalışma arkadaşlarını etkileyebilirsin. Evli bir ikizler burcuysan, eşinin ailesi ile sıkıntılarını geride bırakıyorsun. İyi bir parasal gelir elde etme konusunda planlama yapabilirsin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynada nasıl bir yansımanız olduğuyla ilgilendiğiniz kadar hayatı nasıl gördüğünüzü de önemsemelisiniz. Geçici ve kısa süreli gibi gördüğünüz durumların hayatınıza kalıcı etkileri olabilir. Bu etkileri lehinize çevirmek için farkındalığınızı yükseltmeniz bir gündesiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve görüşmeler size yeni bilgiler ve fırsatlar getirebilir. Kardeşlerinizle de daha fazla yakınlaşabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları kötü veya iyi diye ayırmak yerine bütünsel olarak görmeye çalışın. Böyle yaptığınızda karşınızdaki kişiye de hak verme fırsatı yakalayacaksınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür yavaş yavaş İkizler'e, yani kendi evine geliyor. Şimdi senin zamanın. Bırak fikirler havada uçuşsun. Yaratıcılığını büyütmekten korkma. Bazı şeyleri daha iyi yoluna koyabileceksin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarla yapılan abartılı konuşmalar başta faydalı görünebilir ancak dostlarınızdan gelecek gerçekçi olmayan övgülere karşı dikkatli olun. Arkadaşlarınız sizi pozitiflikle doldururken kendinize çok daha fazla güvenmiş hissedebilirsiniz ancak bu, gerçeklik algınızı bozmamalı. Yaşamınızdaki bir otorite figürü sizi tercih etmediğiniz bir şekilde gerçek dünyaya geri döndürebilir ve bu güveninizi zedelese de, duyguların gerçeği gölgelemesine yol açmadan endişelerini duymaya çalışın. Hangi alanların iyileştirilmesi gerektiğini bilmeden gelişemezsiniz, bu yüzden onları dinleyin. Bu, ileride kendinize teşekkür etmeniz için katlanmanız gereken bir şey olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde basit çekişmelerden dolayı dedikodular eksik olmaz, aldırmayın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşı karşıya kaldığınız bir durumla ilgili yeterince kontrole sahip olmadığınızı düşünüp endişelenebilirsiniz. Oysa zannettiğinizden daha güçlü olduğunuzu hatırlamalısınız. Başka insanlar üzerinde kontrolünüz olmayabilir. Ancak başkalarından beklentilerinizi kontrol edebilirsiniz. Belki bu ayrımı yapmak daha iyi gelebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın, yapacağınız en ufak bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugünyerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>